Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Bakım Konferansı, 12 Aralık’ta Crowne Plaza Asia İstanbul’da gerçekleştirildi. 

“Yardımcı Tesisler” temasıyla gerçekleştirilen konferansa, Bimser Çözüm, Dalgakıran Kompresör, DMT Makina, Festo, Omron, SICK Türkiye, Tezmaksan gibi sektör temsilcileri katılarak standlarında ziyaretçilerini ağırladı ve sektöre özgün yenilikçi çözümlerini sergiledi.

Shell’in altın sponsor, Çağrı Elektrik’in gümüş sponsor olduğu konferansın bronz sponsorları Castrol, DMT Makina ve Dalgakıran Kompresör oldu.

Konferansa, firmaların üst yönetim, bakım ve teknik satın alma departmanlarından yaklaşık 300 katılımcı katıldı. 

İŞ GÜVENLİĞİ TİYATROSU İLGİ GÖRDÜ

TAYSAD Yönetim Kurulu Üyesi Berke Ercan’ın açılış konuşmasıyla başlayan konferansın ilk bölümünde Shell Madeni Yağlar “Shell GTL Teknolojisi ve Enerji Verimliliği” ve Dalgakıran Kompresör “Basınçlı Hava Sistemlerinde Enerji Tasarrufu ve İş Güvenliği Açısından Pratik Öneriler” başlıklı sunumlar yaptı.

Konferansın ikinci bölümünde Delfin Vinç “Vinç Sistemlerinde Servis, Güvenlik, Çalışma Sınıfları, Modernizasyon ve Endüstri 4.0” ile Çağrı Elektrik “Kompanzasyon Çözümleri ve Enerji Verimliliğinde Finansal Çözümler” sunumlarıyla yer aldı.

Üçüncü bölümde Castrol “Madeni Yağlar ve Bakım için Önemi” ve Premium Eğitim Danışmanlık “İşletmeler için Yardımcı Tesislerin Önemi” sunumlarını katılımcılarla paylaştı.

Son bölümde ise Cavo, Ford, TAYSAD ve Tezmaksan çalışanlarının katkılarıyla gerçekleştirilen İş Güvenliği Tiyatrosu katılımcılardan büyük ilgi gördü.