Endüstriyel otomasyonun öncü firmalarından B&R, en yenilikçi çözümlerini 28-30 Mayıs 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Parma şehrinde düzenlenecek SPS İtalya 2019 Fuarı’nda sergileyecek.

Firma, fuardaki standında akıllı üretim ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayan tüm yeniliklerini ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

ÜRETİM POTANSİYELİ SUNACAK

Bu yılki fuar kapsamında, adaptif makinalar yapmak ve üretimde rekabetçiliği en üst düzeye çıkarmak için uygulanan teknolojiler görücüye çıkacak.

Makina üreticilerinin daha yüksek kalite ve üretkenlik garantisi vermesini kolaylaştıran firmanın görüntüleme sistemi, çok sayıdaki demo istasyonu ile sensörlerin ve aydınlatıcıların yönetiminin, makinanın benzersiz geliştirme ortamına nasıl entegre edildiğini ve uzman yardımı olmadan kontrol edildiğini gösterecek.

Seri üretimden zaman ve maliyetle optimize edilmiş ve kişiselleştirilmiş üretime imkan sağlayan entegre bir sistem olan yeni nesil taşıma sistemleri de özel bir demo ile robot ve insan sistemleri arasında işbirlikçi bir çözümle oluşan üretim potansiyelini sunacak.

ÜRETİM DÖNGÜSÜ SİMÜLE EDİLEBİLECEK

Robotik ve Mekatronik’e özel hazırlanan SPS alanında, ziyaretçiler, akıllı taşıma sistemlerinden birini dijital ikiz versiyonunda görme fırsatı yakalayacak. 

Ayrıca ziyaretçiler, interaktif bir sanal gerçeklik demosuyla doğrudan simüle edilmiş gerçeklikten görüntüleyici ve joystick ile ne olacağını görmenin yanı sıra sistem değişkenleri için ayar noktalarını tanımlama ve gerçek üretim döngüsünü simüle etme imkanına sahip olacak.

İZLEME VE MÜDAHALEYE İMKAN TANIYOR

ABB Ability bulut platformuna dayanan ilk B&R uygulaması Asset Performans Monitor’da firmanın fuarda sergileyecekleri arasında yer alıyor.

Söz konusu uygulama, dünyanın her yerinden her an makinaları izlemeye ve ihtiyaç halinde vaktinde müdahale etmeye, dolayısıyla endüstriye yepyeni hizmet ve destek seviyeleri sağlamaya imkan veriyor. Uygulama, son kullanıcılar için her zaman maksimum rekabetçiliği takip ederek süreçleri gözlemleme, anlama ve iyileştirme gerçekleştirmek adına pratik ve hızlı bir yol sunuyor.

Firma, bu uygulamanın yanında pek çok inovatif ürün ve uygulamalarını salon 3’teki F031 numaralı standında sergileyecek.