Hareket kontrolün güçlü temsilcileri Omron ve Wittenstein, bu alamda temeli oluşturan servo sistemleri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 21 Mart Perşembe günü İzmir’de bir seminer düzenliyor. 
Başta servo sistemlerin boyutlandırılması, redüktör ve motor seçimi olmak üzere, yeni nesil hareket kontrol sistemleri ve kestirimci bakım çözümlerine yönelik uygulamalı anlatımlarla şekillenecek seminerde katılımcıları hem öğleden önce hem de öğleden sonra çok yoğun ve kapsamlı bir program bekliyor. Etkinliğin programı, kayıt ve katılım detayları şöyle belirlendi: 

İŞTE SEMİNER PROGRAMI

Seminerin öğleden önceki programında, hareket kontrol sistemi bileşenlerine genel bakış ile başlayacak etkinlikte, redüktörün kullanım amacı ve seçimi, servo motor ve redüktör seçiminde izlenecek yollar ve temel sorular ele alınacak. Ayrıca, doğru boyutlandırmanın nasıl yapılacağı, sıfırdan bir servo sisteminin nasıl boyutlandırılacağı ve uçar makas gibi konular konuşulacak. 
Öğle yemeği arasından sonra, Sysmac makina kontrol platformuna genel bakış sunumuyla başlayacak etkinlikte, Sysmac ile 2 eksen servo kontrollü hareket sisteminin canlı devreye alınması ve eksen ayarlarıyla kazanç ayarlarının yapılması, komutla hareketin verilmesi konusu aktarılacak. Servo sistemlerde kestirimci bakım çözümleri ve uygulamasıyla devam edecek etkinlikte soru-cevap bölümünün ardından redüktör seçimi ve hareket kontrolcüsü programlaması için ücretsiz eğitim çekilişi yapılacak. 

ÜCRETSİZ EĞİTİM HAKKI 

İzmir’de gerçekleştirilecek seminer sonunda katılımcılar arasından yapılan çekilişle Omron’dan 2 günlük Sysmac temel programlama eğitimi ile Wittenstein tarafından Cymex5 boyutlandırma programı eğitimine ücretsiz katılım hakkı verilecek.