SMC’nin akış anahtarı ailesinde, geniş bir akış ölçüm aralığını kapsayan, net ve okunması kolay bir ekrana sahip olan PF3A7#H; ana hat, branşman veya özel ekipmanın izlenmesinde çok önemli olan en son modelidir.Tam ölçekli menzil ile minimum ölçü noktası arasındaki oran olarak tanımlanan etkileyici 100: 1 akış oranı ile PF3A7 # H, kaçakları tespit edebilir ve tek bir ürünle ana hat hava tüketimini izleyebilir. Bilgilerin doğruluğu, operatörlerin not almasını ve ölçülen değeri kontrol ederken akış anahtarını ayarlamasını sağlayarak, 90°'lik artışlarla dönebilen 3 renkli ve 3 etiketli bir ekran ile PF3A7#H'nin kalbinde yer alıyor. 

VERİMLİLİĞİ ARTIRMANIN YOLLARINI ARIYOR

Ayrıca, analog çıktı bir uygulamanın performansıyla ilgili daha ayrıntılı bilgi veriyor. Ek olarak harici giriş, manipülasyona gerek duymadan birikmiş, tepe ve alt değerleri sıfırlayabiliyor.
“Müşterilerimizi her zaman dinliyoruz ve verimliliği artırmanın ve işletme maliyetlerini azaltmanın yollarını arıyoruz” diyen SMC yetkilisi “Bu yeni nesil akış anahtarı, müşterilerimize daha fazla esneklik ve işlevsellik sunarken, kurulumu ve işletimi çok basit, bu da düşük hava kaybıyla birleştiğinde, PF3A7#H'yi enerji verimliliği ile ilgilenenler için ideal bir ürün haline getiriyor.” şeklinde konuştu. Alüminyum alaşımından yapılmış boru tipi yapı sayesinde, PF3A7#H son derece dayanıklıdır. Çünkü baypas yapısı, sensörün temas ettiği nemli hava ve yabancı maddelerin seviyelerini azaltır ve daha uzun bir kullanım ömrü sağlar.