SMC Türkiye, Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle haftanın 5 günü farklı oturum şeklinde düzenlediği online eğitimler ile endüstriye ve otomasyona ilgi duyan “öğrenciler, çalışanlar, yöneticiler ve firma sahibi” herkese destek vermeye devam ediyor.

Salgın nedeniyle alternatif yollar geliştirerek online eğitimlere ağırlık veren firmalar arasına katılan SMC Türkiye, eğitimlerini farklı oturumlar şeklinde gerçekleştiriyor.

“HAFTAİÇİ HER GÜN EĞİTİM VAR”

Konuya ilişkin firmadan yapılan açıklamada, “Koronavirüsü ülkece yenmeye çalıştığımız bu zorlu günlerde; müşterilerimize, endüstriye ve otomasyona ilgi duyan herkese online eğitimler ile destek vermeye devam ediyoruz.” denildi.

Program kapsamında haftada toplam 20 saate tekabül eden, günlük 60 dakikalık oturumdan oluşan ve konusunda uzman kişiler tarafından sunulan 20 farklı eğitim bulunuyor. 

Hafta içi her günü saat 10.00-17.30 arası farklı oturum şeklinde düzenlenen eğitimlere katılmak ve daha ayrıntılı bilgi almak isteyen müşterilerin, ilgili satış mühendisi ile temasa geçmeleri gerekiyor.

Firmanın müşterisi olmayan öğrenciler, çalışanlar, yöneticiler ve firma sahibi gibi kişiler ise, eğitime katılmaları için SMC Türkiye ofisleri ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

HANGİ EĞİTİMLER SUNULUYOR?

Firmanın endüstriye ve otomasyona ilgi duyan herkese yönelik sunduğu online eğitimlerin içeriği ise şu şekilde; 8 farklı ürün ve teknoloji eğitimi; 12 farklı pnömatik ve teknoloji eğitimlerine yer veriliyor.