Samsung Electronics Co. Ltd, 2019 da Akıllı TV’leri ile klavye gibi giriş cihazları ve Uzaktan Erişim ile bağlanabilerek, kullanıcılar ekrandaki içeriklerini kolaylıkla kontrol edebilmekte. Bu sayede kullanıcılar kablo ile farklı bir HDMI bağlantısına gerek duymadan, kendi odalarındaki bilgisayara oturma odalarındaki televizyondan erişebilmekte.

AKILLI TV İLE UZAKTAN ERİŞİM

Bunun dışında web tarayıcı tabanlı bulut ofis hizmetine de Uzaktan Erişim ile erişilebilmekte ve kullanıcılar böylelikle Akıllı TV’lerinden dosyalara ulaşıp belgeler üzerinde çalışabilme imkanını buluyor.
Samsung firması, kendisine ait Knox güvenlik teknolojisini uzaktan erişim özelliğine ekledi. 2015'ten beri yer verilen Knox, sürekli koruma için düzenli aygıt yazılımı güncellemeleriyle desteklenmekte.

COMMON CRITERIA SERTİFİKASI...

Güvenlik performansı için Common Criteria sertifikasına sahip olan Knox, TV endüstrisinde bu sertifikayı alan tek güvenlik çözümü olma özelliğine de sahip bulunmakta.
Bu konuda  Samsung Electronics ‘den açıklama yapan Hyogun Lee, “ Bu erişime uyumlu hizmetleri genişletmek ve kullanıcılarımıza daha fazla servis sunmak için iş ortaklarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.