Rockwell Automation tarafından geliştirilen yeni Allen-Bradley® Guardmaster® 440G-EZ elektromanyetik kilit anahtarı, her tür emniyet kapısı için kilitleme özelliği sunuyor, çalışanları, süreçleri ve ekipmanı korumaya destek oluyor.

PLANSIZ ARIZALARDA DURMAYI ÖNLÜYOR

Emniyet kapıları için fiziksel bir kilitlenme imkanı veren anahtar, tehlikeli bölgelere sadece güvenli olduğu esnada erişime izin veriyor.

Yeni özellik çalışanları korurken, aynı zamanda süreçlerin plansız arızalarla durmasını engelleyerek verimi üst düzeye çıkarıyor.

Üründe kapı stabilitesini artıran, hizasızlıkları ve tehlikeli sallanmaları azaltan Power-to-Lock (PTL) teknolojisi kullanılıyor.

Ayrıca ürün, yüksek tutuş gücü ve hizalanma toleransı ile her tür emniyet kapısında kullanılabiliyor.

EN YÜKSEK EMNİYET SEVİYESİNE SAHİP

Zarif bir tasarımı bulunan anahtar, optimal kurulum esnekliği sağlamak amacıyla 5-pinli veya 8-pinli M12 mikro çabuk açılır domuzkuyruğu kontakt da dahil, farklı montaj ve bağlantı seçeneklerine sahip.

Kurulum, tamir ve bakımı kolaylığına sahip anahtarın kitli olup olmadığını gösteren, anahtarın durumunu bildiren LED ışıklı teşhis uyarısı özelliği bulunuyor.

Söz konusu emniyet anahtarları, Cat 4, SIL 3, PLe düzeyi en yüksek emniyet seviyesine sahip olmanın yanında TÜV sertifikalıdır.