Rockwell Automation, etik iş uygulamaları standartlarını tanımlama ve ilerletmede küresel bir lider olan Ethisphere Enstitüsü tarafından "2022 Dünyanın En Etik Şirketleri" arasında gösterildi. 

22 ÜLKEDEN 136 FİRMA ONURLANDIRILDI

Etik liderlik ve kurumsal davranış konularında çalışmalarını üst seviyelere çıkarmayı sürdüren Rockwell, sınıfının en iyisi etik, uygunluk ve yönetişim uygulamalarıyla olağanüstü liderlik ve iş bütünlüğüne bağlılık gösteren "Dünyanın En Etik (DEE) Şirketleri" listesine bu yıl da adını yazdırmayı başardı.

Böylece firma, 2022 yılında 22 ülke ve 45 sektörde 136 firmanın yer aldığını saygın listeye 14'üncü defa dahil edilmiş oldu.

"BİR KEZ DAHA TAKDİR GÖRMEKTEN DOLAYI ONUR DUYUYORUZ" 

Firmalarının 14'üncü kez listede yer alarak onurlandırılmasıyla ilgili görüşlerini paylaşan Rockwell Automation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Blake Moret, "Ethisphere tarafından etik ve dürüstlüğe olan bağlılığımızı vurgulayacak şekilde bir kez daha takdir görmekten dolayı onur duyuyoruz." dedi.

Endüstriyel müşterileri için olağanüstü çalışmalar yaptıklarını, zorluklara tutkuyla yaklaştıklarını belirten Blake Moret, işlerini daha üretken ve daha sürdürülebilir hale getirmek adına yaptıklarının önemini vurguladı.

SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI

"ETİK VE DÜRÜSTLÜK, VİZYONUMUZDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP"

Etik ve dürüstlüğün markalarının uzun zamandır süregelen "Bağımsız Gözetmen Programı" da dahil vizyonlarında önemli bir yeri olduğunun altını çizen Moret, “Etik ve dürüstlük; sağlam bir bağlılık ve güçlü bir ‘sesini duyur’ zihniyetiyle beslenen ve geliştirilen çalışan bağlılığının en yüksek puanlama faktörleri arasındadır." ifadelerini kullandı.

Blake Moret, ayrıca firmalarının yönetim kurulu ile tüm çalışanlar ve yüklenicilerinin her sene yenilenen "Yıllık Etik Eğitimi"ni tamamlamasını şart koştuğunu söyledi.

"DÜNYANIN EN ETİK ŞİRKETLERİ’NDEN İLHAM ALIYORUZ"

"Günümüzde işletme liderleri olumlu değişimi yönlendirebilecek kadar etik, sorumlu ve güvenilir olmak için en büyük yargılarıyla yüzleşiyor" diyen Ethisphere CEO’su Timothy Erblich de listede yer alarak onurlandırılan firmalar ve onların dürüstlük, topluluğa olan bağlılıkları, yönetişim ve sürdürülebilirlik ile ilgili çalışmalarından ilham almayı sürdürdüklerini dile getirdi.