Dünyanın en büyük plastik üreticilerinin tercih ettiği Plast Eurasia Fuarı, bu yıl 28. kez kapılarını açtı. 30’un üzerinde ülkeden alım heyetlerine ev sahipliği yapan etkinlikte bu yıl 10 salonda yer alan firmalar, 8 Aralık'a kadar plastik makinalarından kimyasallar ve hammaddelere, makina yan sanayisinden ısı, kontrol cihazları ve kalıplara kadar farklı alanlarda en son teknolojik ürünleri sergileyecek. 

Etkinliğin açılışında konuşan PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, dünyanın altıncı Avrupa’nın ikinci en büyük plastik üreticisi Türkiye için bunun büyük bir başarı olsa da  yeterli olmadığını vurgulayarak, "Bu yıl yüzden fazla ülke ve 8 bine yakın uluslararası ziyaretçinin, 60 bini aşkın sektör profesyonelinin ziyaret etmesini bekliyoruz" dedi. 

EŞLEŞTİRME SİSTEMİ BİR İLK

Bu yıl PlastEurasia Fuarı’nda sunulan önemli yenilik hakkında konuşan Yavuz Eroğlu, ziyaretçilerin firma eşleştirmelerini sağlayan 'MyTuyap Eşleştirme Sistemi' sayesinde ilgi alanlarında hizmet veren katılımcıları görüp 7/24 toplantı organize edebildiklerini ve doğrudan e-posta gönderebilme şansına sahip olduklarını söyledi.