Samsun merkezli Poelsan Plastik, çalışanların kendi potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri ve firmanın başarısına katkıda bulunabilecekleri kariyer olanaklarının yanı sıra çalışan eğitimleri gerçekleştirerek bu kapsamda her yıl çalışan gelişimi bütçesini artırıyor.

"ÇALIŞAN ATÖLYESİ" İLE KAPSAMLI EĞİTİMLER VERİYOR

Küresel düşünen, ekip çalışmasına ve iletişime açık, gelişime önem veren, analiz yapabilen çalışanlar yetiştirmek için çalışmalarını sürdüren firma, eğitim ve işbaşında öğrenmeye dayalı oryantasyon sürecinin yanı sıra çalışanların ihtiyacına yönelik mesleki, teknik ve kişisel gelişimleri adına yıl içerisinde planlı eğitimler düzenliyor ve gelişim süreçlerinin takibini sağlıyor.

“Çalışan Atölyesi” adını verdiği eğitim ve gelişim programında tüm beyaz yaka ve mavi yaka çalışanlarına programlara katılım fırsatı veren firma, kurum ve çalışanların hedeflerine ulaşmasının teşvik edildiği bir kültür yaratarak, daha motive ve iş birliği içinde üreten bir işgücü ile aynı zamanda daha iyi çalışma ortamları sağlamayı amaçlıyor.

"HER TÜRLÜ GELİŞİM VE EĞİTİM OLANAĞINI SUNUYORUZ"

Firmanın kurumsal gelişimden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gür, “Çalışanlarımızın çoğu kendi kişisel gelişimlerini geleneksel okul ve üniversitelerin ötesinde devam ettirmeye ilgi duyuyor. Biz bunu gerçekleştirmenin sorumluluklarımız arasında yer aldığını düşünüyoruz. Çalışanlarla yapılan düzenli görüşmelerin bir parçası olarak, her çalışan için bireysel gelişim planlaması gerçekleştiriyoruz. Tüm çalışanlarımıza her türlü gelişim seçeneğini ve eğitim olanaklarını sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Çalışanlarının, devreye aldıkları “Çalışan Atölyesi” doğrultusundaki "Süreç Yönetimi", "Veri Analizi", "Sunum Teknikleri", "Problem Çözme Teknikleri" ve "Dijital Yakalı Eğitimi" olmak üzere 5 ana başlıktaki eğitimleri tamamladıklarını aktaran Gür, şehirde çalışan eğitimlerine önem veren şirketlerden olduklarına dikkat çekti.

Gür ayrıca, çalışanlarından aldıkları geribildirimler neticesinde gelişim programlarına devam edeceklerini de müjdeledi.