Pilz, en son endüstri trendlerini kapsayan tüm ürünlerini ve yeniliklerini sunacağı sanal fuarını 26–28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi birçok sektör fuarının ertelenmesini veya iptal edilmesine neden oldu. Ancak bu süreç, dijitalleşmenin önemini ve teknolojik dönüşümde kilit rol oynadığını bir kez daha gösterdi.

Pilz, personel, müşteri ve ziyaretçilerin sağlığı ve emniyetini bir numaralı önceliği haline getirerek bir etkinliğe imza atıyor.

WEB SİTESİ ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Firma, 2020 fuarlarında müşterileriyle buluşturmayı planladığı; endüstriyel koruma, sensör teknolojisi, Endüstri 4.0 ve akıllı lojistik konularındaki en son endüstri trendlerini kapsayan ürün ve hizmetlerini 26–28 Mayıs tarihlerinde Pilz web sitesi üzerinden gerçekleştireceği sanal fuarla müşterilerinin ilgisine sunacak.  

Almanca ve İngilizce dil desteği ile gerçekleştirilecek fuara ziyaretçiler kendi yerel zaman dilimlerinde katılım sağlayabilecek.

Ayrıca ziyaretçileri fuar kapsamında gerçek zamanlı sohbet etme ve konferans sonrası gerçek bir toplantı düzenleme imkanı bulabilecekleri zengin bir konferans programı bekliyor.