Makine emniyetinin mucidi PILZ, Türkiye çapındaki bayi ağını farklı bir model ile genişletmeye devam ediyor. ‘’Yetkili Satış Partnerliği’’ (YSP) olarak adlandırılan bu yeni modelde Pilz, mevcut bayi yapısına ilave olarak uygulama konusunda uzman ve yetkin ekipler kuruyor.

YSP aslında uzun yıllar Pilz’de görev almış, ‘’emniyet elçiliği’’ görevini başarıyla üstlenmiş, makina emniyeti konusunda eğitimli, uzman ve tecrübeli eski çalışanlardan oluşuyor. Pilz, şirketten ayrılmış bu eski ve değerli çalışanlarına kendi işlerini kurma ve Pilz ile birlikte büyüme fırsatı veriyor.

Ürün satışına odaklanan bayi yapısından farklı olarak YSP’nin Pilz ürün ve hizmetlerini içeren katma değerli çözümleri pazara aktif olarak sunmaları ve uygulamaları planlanıyor. Bu noktada YSP’ler mevcut Pilz çalışanlarına ek olarak, ‘’şirket dışında çalışan emniyet elçileri’’ olma görevini üstleniyor.

YSP modeli ile Pilz Türkiye tecrübeli, uzman ve değerli çalışanlarını aile içinde tutarak etkinlik gücünü arttırıyor ve mevcut çalışanlarına da gelecekte kendi girişimlerini kurma imkanı veriyor. Bu yapıda Pilz’in müşterileri de mevcut ilişkilerini devam ettirerek aynı kalitede hizmet almayı sürdürüyor. 

MAXION WHEELS'İN FABRİKA YATIRIMINDA OTOMASYON RÜZGARI MAXION WHEELS'İN FABRİKA YATIRIMINDA OTOMASYON RÜZGARI

Eski Pilz çalışanlarından Ahmet Aslan’ın kurucu ortağı olduğu SAM OTOMASYON YSP iş modelinin ilk üyesi oldu. İmza törenine Pilz Türkiye Genel Müdürü Yavuz Çopur, Pilz Türkiye Satış Müdürü İsmet Yıldırım, SAM Otomasyon Kurucusu Ahmet Aslan ve Satış Yöneticisi Murat Kara katıldı. İmzalanan sözleşme ile iki firma arasındaki iş birliği resmileşti ve taçlandırıldı.

NE DEDİLER?

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pilz Türkiye Genel Müdürü Çopur, “Yetişmiş insan kaynaklarımıza sahip çıkarak Türk Sanayine verdiğimiz hizmetin ve kattığımız yadsınamaz değerin etki alanını genişletiyoruz.” ifadelerini kullandı.

SAM Otomasyon Kurucusu Aslan ise, ‘’Değerli Pilz Ailesinin bir üyesi olmaya devam etmek bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Pilz‘de olduğu gibi Yetkili Satış Partneri olarak da mevcut hizmet kalitesini sürdürmek için elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız.” şeklinde konuştu.