Balluff aşağıdaki paketleme uygulamalarında doğru ve esnek çözümler sunuyor.


1. ROL GERGİ KONTROLÜ
- BSIQ41 Eğim sensörleri ile gergi kontrolü
Hareketli makina parçaları üzerinde açıyı doğrudan ölçmek için bir eğim sensörü kullanılabilir. Bu, dikey akış sargı ambalajında rulo izleme için en uygun çözümdür. ''Dancer'' isimli parça üzerine kurulumu oldukça kolaydır.

Avantajları
Basit kurulum ve başlatma, İndüktif sensörden daha büyük doğruluk, Mekanik düzeltme yok - sıfırın basit öğretimi, Uygulamaya özel çözümler


2. ŞEFFAF FİLM ALGILAMA
Balluff fotoelektrik sensörler ile şeffaf ürünlerin algılanması yüksek hassasiyet ve Doğruluk derecesinde oldukça kararlı sonuçlar vermektedir.

Avantajları 
Geliştirilmiş optic teknolojisi, Arka fon bastırma özelliği

3. FİLM RULOLARININ ÇAP KONTROLÜ VE İZLENMESİ

Film rulolarının üretim esnasında izlenmesi, bitmeden veya belli bir çapa geldiğinde müdahale edilmesi gerekmektedir. Bu noktada, ürünün renk, parlaklık ve malzeme türünden etkilenmeyen kararlılık ve hassasiyet oranı yüksek olan Balluff Optik Mesafe (BOD) sensörleri ile çözüm sunmaktadır.

Avantajları 
Kesin ve kararlı ölçümler sayesinde daha düşük kesinti süreleri, Film özelliklerinden bağımsız performans, Ayarlanabilir ölçüm aralığı sayesinde esnek kullanım, Hızlı ve kolay montaj, kolay programlanan ayar tuşları, Uzun kullanım ömrü ve güvenilir işlevsellik: Sağlam metal gövde.


4. KENAR KONTROLÜ

Balluff un ''light grid'' özellikli sensörleri  malzeme türüne bakmaksızın merkezleme gerektiren uygulamalarda rahatlıkla kullanılmaktadır

Avantajları 
Eşit ışık dağılımından yüksek doğrusallık, Kompakt gövde ve kolay montaj

5. RENK VE ÜRÜN İŞARETLEME
Referans ve baskı işaretleri, otomatik üretim süreçlerinde ambalaj malzemelerini güvenilir bir şekilde algılamaya ve doğru şekilde konumlandırmaya yardımcı olur. Balluff'un BKT kontrast sensörü, bu referans işaretlerini güvenilir bir şekilde algılar.

Avantajları 
Operasyon sırasında ayar mümkündür, IP67 koruma sınıfına sahiptir, Yüksek anahtarlama frekansı, yüksek doldurma oranı sağlar.