Yüksek hacimli dağıtım merkezlerinde, sensörler her gün binlerce lojistik verisi kaydeder ve iletir, ancak zor olan, tüm bu verileri derleyip yorumlamaktır. SICK'in Package Analytics yazılımı, tüm SICK sensör verilerini görselleştirmenize yardımcı olmak için bu verileri toplar; böylece lojistik işlemleriniz için zamanında ve bilinçli kararlar alabilirsiniz.

SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI

Bir konveyördeki tek bir paketten, günde milyonlarca paketi işleyen bir işletmeye kadar, Package Analytics yazılımı, kapsamlı ve gerçek zamanlı performans izlemesi ile yüksek hacimli dağıtım merkezlerinde zamanında kararların alınmasına yardımcı olur. Basit okuma oranları gösteren sıralayıcı satıcı raporlarından farklı olarak, Package Analytics, ilgili özelliklere göre kapsamlı paket verilerini hızlı bir şekilde alır. Bu yazılım, sıralama işlemlerinizdeki izlenebilirliği, doğruluğu ve verimliliği artırır.

Package Analytics yazılımı, konveyördeki tek bir paketten her gün taşınan milyonlara kadar, sistem performans bilgilerini ve ayrıca kaydedilmiş  tüm verilerin durumunu kolayca almanızı ve analiz etmenizi sağlar. Bu, operatörlere malzeme akışı için temel değişkenlere doğrudan erişim sağlayarak bu değişkenleri daha uygun bir şekilde anlamalarını ve kontrol etmelerini sağlar. Dinamik veri tabanı çözümü, izleme, analiz ve rapor oluşturma süreçlerini basitleştirirken, paketlerin görüntüleri veya videoları önceden tanımlanmış seçim kriterleri doğrultusunda kolaylıkla filtrelenebilir ve analiz edilebilir.

YÜKSEK ÖLÇEKLENEBİLİRLİK VE UZAKTAN ERİŞİM

Package Analytics yazılımı, her bir sistemin barkod kalitesini ve okuma hızını kaydedebilir ve görselleştirebilir. Ek olarak, yüksek performanslı istemci / sunucu platformu, tek bir sitedeki birkaç sistemde veya hatta birden çok konum üzerinden ağ üzerinden kullanılabilir. 

TEMEL ÖZELLİKLER VE AVANTAJLAR NELER?

  • Bireysel tanımlama sistemlerinden çok sahalı işletmelere kadar tüm süreçleri izleme, analiz etme ve optimize etme yeteneği
  • Hızlı bildirimler ve süreç analizi sayesinde iyileştirilmiş çalışma süreleri
  • Müşteri uygunluk gereksinimlerini kolayca karşılamak için basit görüntü ve veri değişimi
  • Olağandışı olayların otomatik bildirimleriyle daha kısa yanıt süreleri
  • İşlem hataları durumunda neden sebep analizini desteklemek için paket koşullarının denetimi
  • Sistem işlemlerinin olağanüstü görselleştirmeleri sayesinde artan sistem performansı

Akıllı sensörler tarafından toplanan veriler, operasyonlarınız için zengin bilgilerle doludur, ancak veriler yalnızca analizler kadar güçlüdür. Package Analytics, üretkenliği ve verimliliği artıran kararlar almanıza yardımcı olmak için bu değerli verileri anlamlandırır.