Endüstriyel PC, ekran ve monitör sistemlerinde çözümler ve ürünler sunan Ovis Bilişim, iş ortağı Cincoze'nin GP-3000 ürününü lanse etti. 

Firmanın iş ortağı olan gömülü sistemlerin profesyonel üreticisi olan markanın ürünü endüstriyel bir GPU bilgisayarı olup, iki adede kadar üst düzey GPU grafik kartı için genişleme sağlıyor.

Yapay zeka, derin makina öğrenimi, otonom sürüş, makina görüşü, otomatik görsel inceleme ve mobil izleme gibi birçok alanda kullanılıyor ve yoğun görüntü işlemenin yanında karmaşık hesaplamalara çözüm sunuyor.

"AIOT OTOMASYONUNU HIZLANDIRIYOR"

Yeni ürün ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Cincoze Genel Müdürü Brandon Chien, "Zaten yapay zekanın, endüstriyel uygulamalar için yeniliği ve genişlemeyi teşvik edeceğini biliyoruz. GP-3000, markamızın derin makina öğrenimi, otonom sürüş, otomatik görsel inceleme ve mobil izleme gibi yoğun görüntü işleme ve karmaşık hesaplamalar için cevabıdır. En yeni amiral gemisi modelimiz, uç bilgi işlem verimliliğini katlar, üretkenliği ve güvenilirliği artırır ve AIoT otomasyonunu hızlandırır." ifadelerini kullandı.