SICK tarafından iç mekan ve dış mekan uygulamaları için geliştirilen MRS1000 3D-LiDAR sensörünün, zor ortam koşulları altında elde ettiği yüksek performans, ölçülen mesafe değerlerinin ön işlemleri ve optimizasyonu için kullanılabilen ek dijital filtrelerle daha da arttırılabiliyor. MRS1000'i kullanıcı, çeşitli filtrelerle mükemmel ve verimli şekilde uygulamanın özel gereksinimlerine göre ayarlayabiliyor. SICK tarafından sunulan çeşitli filtreler sayesinde parazitler neredeyse tamamen önlenebiliyor. 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Birden çok boyutta sağlanan birden çok veri, yüksek bir ölçüm hassasiyeti sağlıyor. Yağmur, toz ve sis gibi çevre etkilerin Multi-Echo teknolojili HDDM+ ile cevap veren ürün, 4 düzlemde eş zamanlı ölçüm sayesinde zeminde duran veya yola taşan nesneleri de algılayabiliyor.

Döner erkek ve dişi konnektörlerin takılması sayesinde yüksek esneklik sağlayan üründe, entegre alan değerlendirmesi ve ölçüm verisi çıkışı, tek sensörle farklı uygulamaların gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor. Düşük kurulum maliyetlerine sahip ürüne alanların kolayca öğretilebilmesi, kurulum sırasında da zaman tasarrufu sağlıyor. Ürünün öne çıkan son özelliği ise hava koşullarına karşı yüksek dayanımı sayesinde düşük bakım giderleriyle hizmet vermesi.