İSTANBUL (AA) - Kibar Grubu çatısı altında faaliyet gösteren otomotiv ana parça tedarik sektörünün üreticilerinden Assan Hanil, İzmit, Bursa ve Aksaray’da bulunan üretim tesislerine, TSE tarafından güvenli üretim belgesi verildi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kapsamında firmanın aldığı önlemler, hayata geçirdiği uygulamalar ve düzenlemeler sayesinde verilen bu sertifika ile üretime güvenli şekilde devam edecek. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Assan Hanil,  TSE'nin hazırladığı Kovid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu'nda belirtilen tüm şartları sağladıklarını ve  İzmit, Bursa ve Aksaray’da bulunan tesislerde gerçekleştirilen denetimler sonucunda  Kovid-19 Güvenli Üretim Belgesi verildiğini belirtti. 

Assan Hanil Genel Müdürü Atacan Güner, kuruldukları zamandan beri dünya standartlarında üretim gerçekleştirdiklerini hatırlatarak kalitede sürdürülebilirliğe ve  inovasyona odaklandıklarını belirtti. Güner, "Koronavirüs salgının en başından beri çalışmalarımızı büyük bir hassasiyet sürdürdük.  Aldığımız önlemler ve hayata geçirdiğimiz uygulamalar neticesinde bu belgeyi almaya hak kazandık. Üst düzey tedbirlerle üretmeye ve ihracatımızı sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.