Türkiye’de ilk kez düzenlenen Siemens Türkiye'nin "Factory Automation Tour" etkinliği tamamlandı.

Sektör profesyonellerini bir araya getiren 9-11 Şubat 2021 tarihinde üç gün süren dijital etkinlik kapsamında, endüstriyel otomasyon ve dijitalleşme süreçlerinin geleceği ele alındı.

11 CANLI SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Firmanın “Otomasyonun Geleceğine Yolculuk” mottosu ile ijital ve interaktif bir ortamda organize ettiği etkinlik, alanında uzman isimler ve katılımcıları buluşturdu.

Üç gün süren dijital etkinlikte katılımcılar, endüstriyel otomasyon ve dijitalleşme süreçlerindeki güncel yenilikleri ve gelecek öngörüleri ile ilgili uzman isimlerden bilgiler aldı. 

Toplamda 11 canlı sunumun yapıldığı etkinlikte ayrıca sanal fuar alanı da katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Katılımcılar fuar alanında markanın farklı sektörlere yönelik ürettiği, dijitalleşmeye öncülük eden geniş ürün, servis ve hizmet gamını inceleme imkanı buldu.

ETKİNLİK, 26 ŞUBAT'A KADAR İZLENEBİLECEK

Ayrıca etkinliği kaçıranlar için, bu çerçevede yapılan canlı yayın kayıtları 26 Şubat'a kadar etkinlik platformu üzerinden izlenebilecek.

Endüstriyel alanlara yönelik yeni nesil çözümler ve uygulamaların paylaşıldığı; fabrika otomasyonu, dijitalizasyon, endüstriyel haberleşme ile güç kaynakları ve enerji yönetimindeki yenilikler ve inovatif yazılımlardaki gelişmelerin masaya yatırıldığı FA Tour’a katılmaya fırsat bulamayanlar, firmanın sitesi üzerinden kayıtlara ulaşıp izleyebiliyor.