CEM KARATAY -  Petrol Ofisi ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin teknoloji şirketi TARNET iş birliği ile Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki akaryakıt istasyonları, köy pompaları ve tarımsal amaçlı satış yapan tankerlerin otomasyon sistemi yenilendi. 

Bu çerçevede, kurumlar akaryakıt giderlerini azaltma, çiftçiler de ihtiyaç duydukları motorin ve madeni yağları daha uygun fiyatlarla satın alma fırsatı bulacak. 

İş birliği kapsamında kooperatif üyesi olmayan lokasyonlarda da hizmet kararı alınarak Petrol Ofisi istasyonlarındaki 178 tarımsal satış tankeri ile Kooperatiflere ait akaryakıt istasyonları ve köy pompaları da Tarnet’in otomasyon sistemi Tarpet’in yeni nesil teknolojileri ile geliştirildi. 

“MİLLİ BİR VAZİFE OLARAK GÖRÜYORUZ”

İş birliğiyle ilgili konuşan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, Türkiye tarım sektörünün akaryakıt ihtiyacını karşılayan en büyük ve istikrarlı tedarikçi olduklarının altını çizerek gerçekleştirdikleri iş birliğiyle ülke tarımına, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ve çiftçilere sağladıkları katkıyı farklı bir boyuta daha taşımayı milli bir vazife olarak gördüklerini dile getirdi.

“AKARYAKIT SEKTÖRÜNE İVME KAZANDIRIYORUZ”

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz ise, iş birliğiyle Petrol Ofisi’nin tarımsal amaçlı satış tankerlerine de hizmet vererek, sektöre güç kattıklarını, teknoloji şirketimiz TARNET’in yerli ve milli teknoloji markası TARPET ile akaryakıt sektörüne ivme kazandırdıklarını belirtti.