Türkiye’nin güvenilir Endüstriyel PC üreticisi Noya Bilgisayar Sistemleri Ltd. Şti’nin 1,5 yıllık tasarım ve geliştirme çalışmaları neticesinde 2019 yılının Mart ayında piyasaya sunduğu E-Life EPC Serisi Panel PC’ler kendi operatör panelini tasarlamak isteyen makina imalatçıları için yerli ve güvenilir bir seçenek oluşturuyor.

Türkiye’nin ilk orijinal Panel PC üreticisi olan Noya Bilgisayar’ın, 20 yıla yakın Panel PC tasarım ve üretim tecrübesi ile sahada kullanılan binlerce üründen edindiği geri bildirimlerin birleşimini yansıtan yeni E-Life EPC Serisi, operatör paneli, HMI ve otomasyon uygulamaları yanında dijital dönüşüm ve veri toplama uygulamalar için de ideal bir donanım çözümü olarak dikkat çekiyor.

FARKLI EKRAN BOYUTLARI VE GELİŞMİŞ I/O BAĞLANTILARI BİR ARADA

E-Life EPC Serisi Panel PC’ler 10.1”, 15”, 18.5” ve 21.5” olmak üzere 4 farklı ekran boyutunda ve 3 farklı işlemci seçeneği ile tüm operatör paneli ve otomasyon uygulamaları için gerekli ihtiyaca cevap verebilecek bir ürün grubu oluşturuyor.

Intel tabanlı Celeron J1900 Quad-Core ve Core i3/i5 işlemci seçenekleri ile yüksek performans sunan E-Life EPC Serisi, gelişmiş bağlantı portları ile de geniş bir uygulama ve entegrasyon imkanı sağlıyor.

En az 3 adet RS232, 2 adet Gigabit LAN, 3 Adet USB 2.0, 1 adet USB 3.0, 1 adet RS485 ve 1 adet Digital I/O gibi zengin bağlantı portlarına sahip olan EPC Serisi Panel PC’ler operatör paneli uygulamasında ihtiyaç duyulabilecek tüm gereksinimlere cevap verebiliyor.

Serinin opsiyonel olarak sunulan kablosuz bağlantı modülleri ile Wi-Fi ve 4G kablosuz haberleşme özelliklerine sahip olması çok kolay.

ELDİVENLE KULLANABİLECEĞİNİZ DOKUNMATİK EKRAN

E-Life EPC Serisi Panel PC’lerde kullanılan Multi-Touch Projected Capacitive Dokunmatik Ekran, her bir model için özel tasarlanmıştır.

Tüm modellerde 4 mm Dokunmatik Panel kalınlığına sahip PCAP Dokunmatik Ekranlar yüksek dayanıklılık ve hassas bir çalışma performansı sunarken, eldivenle kullanım desteği ile tüm endüstriyel ortamlarda güvenli bir kullanım imkanı sağlıyor.

ŞIK VE DAYANIKLI ALÜMİNYUM GÖVDE

Sahip olduğu şık tasarımı hemen fark edilen E-Life EPC Serisi Panel PC’ler, dayanıklı alüminyum enjeksiyon kasaları ve tamamen fansız yapısı ile en zorlu endüstriyel ortamlarda bile kesintisiz bir çalışma sağlıyor.

Böylece toplam sahip olma maliyetini düşürerek yatırım maliyetlerini azaltıyor. 

KOLAY MONTAJ, HIZLI ENTEGRASYON

Tüm E-Life EPC modelleri VESA uyumlu montaj ayakları ile kullanılabileceği gibi, opsiyonel olarak sipariş edilebilen panel montaj aparatları sayesinde kontrol panolarına kolaylıkla monte edilebilmektedir.

Ürünlerin tasarımlarında bulunan standart conta yapısı panel montajı yapılan uygulamalarda Panel PC ve pano arasında yalıtım sağlamaktadır. Ürünlerin standart özelliği olan harici güç düğmesi bağlantısı, panel montajı yapılan ürünlerde açma kapama düğmesinin panel üzerine taşınmasını çok kolay bir şekilde sağlamaktadır.

E-Life EPC Serisi aynı zamanda opsiyonel masaüstü ve kiosk tipi ayak seçenekleri ile farklı kullanım ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir.