Omron, kalite denetimi de dahil olmak üzere üretim hattının tüm bölümleri için çözümler sunuyor. Her bir komponent en yüksek kalite kontrolü sağlayacak biçimde  tasarlanırken, görsel denetim ve kalite kontrolde markanın kompakt görsel denetim üniteleri, üretim hattını gerçek zamanlı izliyor ve tüm kusurlara anında müdahale ediyor. Bu sistemler tarafından gönderilen veriler de yerel olarak işlenip sistemin uygun eylemleri gerçekleştirmesi adına, güçlü analiz için bulut yoluyla iletiliyor. Makinalar ve üretim hattı arasındaki güçlü bağlantı, sistemin birbirine bağlı olması, daha titiz kalite kontrolün yanısıra daha yüksek verimlilik sağlıyor. Böylece bir hata algılandığında, sistem hatayı otomatik olarak düzeltip üretimin etkilenmeden sürmesini mümkün kılıyor. Omron'un akılı otomasyon çözümleri, yüksek hız ve yüksek işleme gücü gibi özellikleri kullanım kolaylığı ile birlikte sunuyor. Hız, zeka ve kullanıcı dostu kombinasyon, etkili denetim ve şeffaf kalite kontrolü hayata geçiriyor.

ÜRETİM HATTININ TAMAMI İÇİN EKSİKSİZ ÇÖZÜM 

Kalite denetimi, tüm üretim ve paketleme hatları için çok önemlidir. Kusurlu ürünün müşterilere ulaştırılmasından önce fark edilebilmesi, ürün geri çağırma süreçlerini, üretimdeki kaybı ve yasal maliyetleri önleyip, zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor.

ÜRETİM HATTINA EN AZ ETKİ 

Üretim hatlarının otomatik hale gelmesi, denetim ve kalite kontrolünün de daha otomatik hale getirilmesi ihtiyacını doğuruyor. Otomatik hatlarda görevler hızlı ve doğru biçimde yerine getirilerek hattın verimliliğini artırılabiliyor, yine de gerçek avantajlar ancak ve ancak akıllı veri özelliklerinin kullanıldığı "akıllı" otomasyon uygulamaları ile hayata geçirilebiliyor. Bu yaklaşım, görsel denetim sistemlerine uygulandığında ise mevcut kusurlar sorunsuz biçimde ve üretim hattına en az etki ile belirlenerek düzeltilebiliyor. Akıllı görsel denetim sistemi böylece üretim ve devre dışı kalma süresi yönüyle tüm üretim hatlarını verimli ve tutumlu hale getiriyor.