PLC Merkezi, Handan Hayrettin Yelkikanat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik ve Elektronik bölümleri öğretmenlerine Simatic S7-1200 İleri Seviye PLC eğitimi verdi.

Firma, geçtiğimiz aylarda okul-sanayi iş birliği kapsamında anlaşma imzaladığı okula eğiticinin eğitimi, usta öğreticilik ve öğrencilerin stajları gibi konularda destek vermeye devam ediyor.

Firmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “İmzaladığımız Okul-Sanayi İş Birliği Protokolü İstanbul Modeli çerçevesinde teknik bilgi, eğitim, teknolojik ekipman, staj konularında katkılarda bulunduğumuz okulumuza, okul müdürümüze, tüm öğretmenlerimize, okul görevlileri ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.” denildi.

ÜCRETSİZ EĞİTİMLER VERİYOR

Mesleki eğitime ve sektöre nitelikli personel kazandırmak amacıyla gerçekleştirdiği faaliyetlerine aktif olarak devam eden PLC Merkezi, bu doğrultuda Türkiye genelinde farklı şehirlerde PLC ve panel eğitimleri vermesinin yanı sıra 3 adet kitap yazıp yayınladı.

KUKA KRC4 eğitim robotu ve notları hazırlayan ve KUKA KRC4 robot programlama eğitimleri sunan firma, Mekatronik Mühendisleri Derneği ile birlikte, yeni mezun ve işe girmemiş mühendislere ücretsiz PLC ve SCADA eğitimleri sunuyor.