Endüstriyel Bilgisayar üreticisi ve dağıtıcısı Noya Bilgisayar, dijital dönüşüm projelerinde mobil terminallere ihtiyaç duyulan uygulamalar için geliştirilmiş InnoTab Dayanıklı Tabletleri InnoTab 8L ve InnoTab 10L ile gelişmiş özellikleri ve dayanıklılığı rekabetçi fiyatlarla stoklardan sunuyor.

İlk modelleri 2017 yılında durulan ve bugüne kadar birçok projede tercih edilen InnoTab Dayanıklı Endüstriyel Tabletlerin yeni modelleri InnoTab 8L ve 10L, sahip oldukları yeni nesil Intel® Atom™ x5-Z8350 işlemci ile yüksek performans sunarken, gelişmiş kablosuz bağlantı özellikleri ve dayanıklı gövdesi ile zor şartlarda kesintisiz çalışma gerektiren uygulamalar için ideal bir çözüm oluşturuyor.

InnoTab 8L yüksek parlaklığa sahip 8” IPS monitörü 1280x800 çözünürlük sağlarken, 10L modeli 10.1” IPS yüksek parlaklıkta monitöre ve yine 1280x800 çözünürlüğe sahip. Her iki modelde de standart olarak bulunan Corning® Gorilla Glass dayanıklı Multi-Touch Capacitive Dokunmatik Ekran sahada hızlı ve kolay işlem yapmayı sağlıyor. 

KİLSAN TAM OTOMATİK LENTO ÜRETİM TESİSİNİ DEVREYE ALACAK KİLSAN TAM OTOMATİK LENTO ÜRETİM TESİSİNİ DEVREYE ALACAK

InnoTab serisi dayanıklı tabletler MIL-STD-810G ve IP67 sertifikasyonları için zorlu testlerden geçirilerek dayanıklılık ve sızdırmazlık konusundaki gereklilikleri tam olarak sağlamaları garanti ediliyor. En zorlu çalışma koşullarında bile kesintisiz şekilde hizmet verebilecek şekilde tasarlanan InnoTab Dayanıklı Tabletler -20~+60°C çalışma sıcaklık desteği ve 2 yıllık garantileri ile de ön plana çıkıyor.