Novexx tedarik zinciri içinde etiketlendirme ve kimliklendirmeyi artırarak, firmaların verdikleri ürün ve hizmetlerin kalitesini artırmayı hedefliyor. Hızlı üretim bandına sahip sektörlerde etiketleme yapmak için üretimin yavaşlaması, verimliliği düşüren faktörlerin başında geliyor. Novexx’in sunduğu etiket çözümü, bu sorunu ortadan kaldırıyor.

NOVEXX’İN FİRMALARA SUNDUĞU AVANTAJLAR

1)    Hızlı ve kesintisiz üretim: Novexx’in firmalara sunduğu etiket çözümü sayesinde, yürüyen bant üzerinde üretimin yavaşlamasına gerek duyulmadan hızlı bir şekilde etiketleri taşıyarak, kolayca etiketleme yapılıyor. Hatlardaki yavaşlamaların ve durmaların önüne geçilmesi, karlılığı ve tesis verimliliğini artırıyor.

2)    Kalite standardı: Etiketlerin manuel olarak elle yapıştırılması kişisel efora bağlı olduğundan, hata yapma riski fazladır. Etiketleme otomatize edildikten sonra robot ucuna eklenen vakum padleri sayesinde, ürün üstünde istenen noktaya tam isabetli bir şekilde etiketleme işlemi gerçekleştiriliyor. Böylece hata yapma olasılığı sıfırlanıyor ve üretimde kalite standardı oluyor.

3)    Esnek üretim: Üretim hattı ve ürünler, sektöre göre farklılıklar gösteriyor. Üretim, ürüne göre değiştiği için buna paralel olarak firmaların etiketleme ihtiyaçları da değişim gösteriyor. Firmanın istek ve ihtiyaçlarına göre yapılan etiketleme otomasyonları ile ürünler üstünde, farklı yüzeylerin farklı noktalarına kolayca etiketleme yapılıyor.

4)    Sarf Malzeme Tasarrufu: Novexx’in ribon tasarruflu yaz-yapıştır modülü ile sarf malzeme tasarrufu sağlamak ve maliyetleri azaltmak mümkün.

https://www.novexx.com/tr/