Netes Mühendislik tarafından sunulan yeni Fluke MDA 510 ve MDA 550 Motor Drive Analyzer (Motor Tahrik Analiz Cihazı), değişken frekanslı tahrikler için sorun giderme işlemlerini kolaylaştırırken zaman tasarrufu sağlar ve karmaşık ölçümler ayarlama zorluklarını ortadan kaldırır. Bir test seçmeniz yeterlidir; adım adım rehberli ölçümler, gerilim ve akım bağlantılarını nerede yapmanız gerektiğini gösterirken önceden ayarlanmış ölçüm profilleri, DC bara ve motorun kendisi de dahil olmak üzere girişten çıkışa her bir kritik motor tahriki bölümü için ihtiyacınız olan tüm verileri yakalamanızı sağlar. MDA-500 Series, hem temel hem de gelişmiş ölçümlerde size destek sağlar. Yerleşik rapor oluşturma aracı ile raporları hızlı ve kolay bir şekilde bulunduğu ve bırakıldığı haliyle güvenle oluşturabilirsiniz.

MDA-510 ve MDA-550, ideal taşınabilir motor tahriki analiz test araçlarıdır ve inverter tipi motor tahriki sistemlerinde görülen tipik sorunları güvenli şekilde belirlemeye ve gidermeye yardımcı olabilir.

•    Gerilim, akım, DC bara gerilimi seviyesi ile AC dalgalanması, gerilim ile akım dengesizliği ve harmonikler (MDA-550), gerilim modülasyonu ve motor şaftı gerilim deşarjı (MDA-550) gibi temel motor tahriki parametrelerini ölçün.
•    Düşük ve yüksek düzey harmoniklerin elektrikli güç sisteminizin üzerindeki etkilerini belirlemek için genişletilmiş harmonik ölçümleri gerçekleştirin.
•    Motor tahriki girişi, DC bara, tahrik çıkışı, motor girişi ve şaft ölçümleri (MDA-550) için grafikli, adım adım gerilim ve akım bağlantı şemalarıyla rehberli ölçümler gerçekleştirin.
•    Seçilen test prosedürüne bağlı olarak veri toplama işlemini otomatik olarak başlatmak için önceden ayarlanmış ölçüm profilleri olan kolaylaştırılmış ölçüm adımları kullanın.
•    Sorun giderme işlemlerini ve başkalarıyla ortak çalışmaları belgelemek için mükemmel olan raporları, hızlı ve kolay bir şekilde oluşturun.
•    Endüstriyel sistemlerde tüm elektriksel ve elektronik ölçümler için tam 500 MHz osiloskop, ölçüm cihazı ve kayıt imkanından faydalanarak ek elektriksel parametreleri ölçün.