MICNO Serisi Hız Kontrol Cihazlarında Dual çalışma ve PID olmak üzere iki farklı mod bulunuyor. Ayrıca Dahili RS485 Modbus RTU, Taşınabilir Panel, Açık Çevrim Tork Kontrol, 3000 Hz Çıkış Frekansı ve Enerji Tasarruf Modu özelliğiyle öne çıkıyor.

GAIN Serisi Hız Kontrol Cihazları ise autotune özelliği ile motor parametrelerini otomatik ayarlayabilme imkanı sağlıyor. Ortak DC Bus ile otomatik enerji dengelenmesi özelliği bulunuyor. GAIN serisinin çıkış frekansı 3000 Hz’e kadar ayarlanabiliyor. 

GMD Serisi Hız Konrol Cihazlarında V/F ve sensörsüz vektör kontrol, 6 adet PNP veya NPN seçilebilen dijital giriş, 2 adet programlanabilen röle çıkışı, 2 adet programlanabilen transistör çıkışı bulunuyor. Üründe ayrıca PID fonksiyonu, Modbus RTU’yu destekleyen RS485 haberleşme, gelişmiş autotune fonksiyonu, dahili fren kıyıcı, özellikleriyle öne çıkıyor.
Gelişmiş fonksiyonları ve özellikleriyle öne çıkan inverterlerimiz yenilikçi, güvenilir ve esneklik özellikleriyle maksimum çalışma sağlar.  
GMT, Türk sanayisinin verdiği destekle yoluna devam etmekte, yılların birikimini ve tecrübesini her gün daha ileriye taşımakta, “Türkiye’den bir dünya markası çıkarma” iddiasını kararlılıkla sürdürmektedir.