Türkiye’de First, Falım, Kent, Olips, Bonibon ve Jelibon gibi pek çok güçlü marka ile tanınan Mondelēz International'ın Türkiye Kategori Planlama Aktivasyon ve Satış Operasyon Müdürü Devrim Karadeniz oldu.
Türkiye pazarında başta Milka, Toblerone ve Oreo küresel markalarıyla çikolata ve bisküvi kategorilerinde de çok güçlü bir varlığa sahip olan marka, Gebze’de bulunan üretim tesisiyle yaklaşık bin 200 kişiye istihdam sağlarken, bu üretim tesisinden 50’nin üzerinde ülkeye ihracat yapıyor.

DEVRİM KARADENİZ'İN KARİYERİ

Schiller Üniversitesi İşletme bölümünden 1994 senesinde mezun olan Devrim Karadeniz, kariyerine 1995 ve 1996 yıllarında İngiltere’de pazarlama ve satış departmanlarında çalışarak başlamış. Türkiye’de sırasıyla T.G.I Fridays, Marsa Kraft Jacobs Suchard Sabancı, Procter & Gamble, Gillette ekibinde satış ve pazarlama rollerinde görev almış. Tesco Kipa şirketinde Pazarlama Operasyon Direktörü, Kategori ve Marka Geliştirme Direktörü pozisyonlarında çalışan Devrim Karadeniz, Yıldız Holding’te Pladis Pasifik A.Ş Genel Müdür Yardımcılığı ve Mevsim A.Ş'de Genel Müdür olarak çalışmış. Devrim Karadeniz son olarak Rammar Türkiye’nin Genel Müdürü olarak çalışıyordu.