Mitsubishi Electric tarafından geliştirilen yeni 12.3-inç Geniş HD TFT-LCD modülü, süper geniş 176 derece yatay/dikey görüntüleme açıları başta olmak üzere, yüksek çözünürlük, 1,920 × 720 nokta Geniş HD, 1,600cd/m2 süper yüksek parlaklık ile 1000:1 yüksek kontrast oranı, -40 ila 80°C çok amaçlı işletim ısısı aralığı gibi birçok özelliklerin kombinasyonunu bir araya getiriyor.  

EKSTRA GENİŞ VE CIVA İÇERMEYEN EKRAN 

Süper geniş görüntüleme açılarına sahip 35 TFT-LCD modülünü de sunan Mitsubishi Electric’in cıva içermeyen bu ekran modelleri, 2011/65/EU sayılı Elektrikli ve Elektronik Cihazlarda Belirli Tehlikeli Maddelerin Kullanımının Sınırlandırılması Yönetmeliği’ne de uygun olarak üretiliyor. Mitsubishi Electric’in 8:3 ekran boyutuyla tasarlanmış geniş ekrana sahip yeni ürünü, çoklu pencere kullanımı ile fazla miktarda bilginin görüntülenmesini sağlıyor.

SÜPER YÜKSEK PARLAKLIK VE MÜKEMMEL GÖRÜNÜRLÜK

Yeni ekran hem yatay hem de dikey düzlemde 176 derece süper geniş görüntüleme açıları ve çok farklı kurulumlarda mükemmel görünürlük sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü Geniş HD ekran daha çok bilginin yönetimine imkan tanıyor. Süper yüksek parlaklık ve 1000:1 yüksek kontrast oranı, parlak ortamlarda da mükemmel görünürlük sağlıyor. Ekranın yüzde 1’den yüzde 100’e kadar uzanan karartma özelliği ise her türlü ortam ışığında rahat görünürlüğü destekliyor.