Mitsubishi Electric Corporation, 100. yıl dönümü vesilesiyle şirketin varlığını temsil etmesinin yanı sıra çalışanlardan müşterilere ve bir bütün olarak topluma hizmet ederken benimsenmesini istediği temel değerleri ve tutumları güncelleyerek kurumsal felsefe sistemini yeniledi. 

İLERİ BİR TOPLUMUN OLUŞMASINA KATKI SAĞLAYACAK

Uzun yıllar boyunca gruba destek veren çalışanlar, müşteriler ve iş ortakları dahil tüm paydaşlarına teşekkür eden firma, yeni çağın taleplerini karşılayan ve paydaşlarının güvenini kazanan bir şirketler grubu olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Yeni kurumsal felsefe sisteminden güç alan şirket, gelecek 100 yıl boyunca da aralıksız inovasyon yoluyla çeşitli sosyal sorunlara çözümler üreterek canlı ve ileri bir toplumun oluşmasına katkı sağlayacak.

EVDEN UZAYA KADAR ÜRÜN VE ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Firma, 1921 yılında Mitsubishi Gemi İnşaat Şirketi bünyesindeki elektrik fabrikasının devamı olarak kuruldu.

Mitsubishi Electric Grup, geçtiğimiz 100 yıl boyunca evden uzaya kadar çok çeşitli alanlarda sürekli teknolojik yenilik ve kesintisiz yaratıcılıkla donatılmış geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunarak canlı ve ileri bir toplumun oluşmasına katkıda bulundu. 

YENİ FELSEFE SİSTEMİ NASIL ŞEKİLLENDİ?

Firmanın önceki kurumsal misyonunun ruhunu miras alarak güncellenen ve şirketin varlığını temsil eden yeni kurumsal felsefe sistemiyle tüm çalışanların benimsemesi ve yaşatması istenilen temel değer ve tutumlar aşağıdaki şekilde güncellendi.  
 
Amaç: Biz, Mitsubishi Electric Group olarak, sürekli teknolojik yenilik ve kesintisiz yaratıcılıkla canlı ve ileri bir toplumun oluşmasına katkıda bulunacağız. 
 
Sözümüz: Changes for the Better (Daha İyisi İçin Değişim) "Changes for the Better", biz değişmeye ve büyümeye devam ederken Mitsubishi Electric Group’un “her zaman daha iyiye ulaşmak için çabala” bakış açısını temsil eder. Her birimiz, sürekli olarak değişimi hedefleyen güçlü bir irade ve tutkuyu paylaşarak "daha da iyi bir yarın" yaratmak için söz veriyoruz.

Firmanın değerleri ise şu şekilde: