Cognex, makina vizyonu ve endüstriyel barkod okuma ürünleri alanında 2D Vizyon Ürünleri, 3D Vizyon Ürünleri, Vizyon Yazılımı ve Barkod okuyucularıyla hizmet veriyor. 

2D VİZYON ÜRÜNLERİ

Cognex In-Sight 2D makina görme sistemleri parçaları inceleme, tanımlama ve yönlendirme yetenekleri bakımından eşsizdir. Bu kendi kendine yeten, endüstriyel sınıf görüntü sistemleri, yüksek görüntü yakalama ve işlemesi ile gelişmiş görüntü araçları kitaplığını birleştirir. Çizgi tarama ve renk sistemleri dahil olmak üzere çok çeşitli modeller çoğu fiyat ve performans gereksinimlerini karşılar.

3D VİZYON ÜRÜNLERİ

Cognex en güçlü ve sağlam 3D makina görme araçlarına sahip.Bu anlamda ürün tek bir profil ölçümü yapıp tüm yüzeyi 3D olarak tarayabiliyor. Endüstrilerdeki üreticiler, 2D makina vizyon teknolojisinin ötesine geçen, yüksek hassasiyetli yüzey özelliği ölçümleri sunmak için Cognex teknolojisine güveniyor.

VİZYON YAZILIMI

Cognex görüş yazılımı, endüstrinin önde gelen görüş araçlarına herhangi bir geliştirme ihtiyacı için tasarlanmış bir biçimde erişim sağlıyor. Tüm uygulamalar Cognex'in geniş tabanlı endüstriyel sınıf takım setinden faydalanıyor. Endüstrinin en sağlam takım kütüphanesini elde etmek için kullanıcılar programlı veya grafiksel bir ara yüz arasında seçim yapmalı.

BARKOD OKUYUCU

Cognex DataMan ve MX serisi endüstriyel, görüntü tabanlı barkod okuyucular, basılı etiketlerden en zoru doğrudan parça işareti (DPM) kodlarına kadar tek boyutlu ve 2 boyutlu kodların kodunu çözer ve endüstri lideri okuma oranları sunar. Cognex barkod okuyucular, maliyetlerin düşürülmesine, verimliliğin arttırılmasına ve izlenebilirliğin kontrol edilmesine yardımcı olur.