Çalışan güvenliğine maksimum önemi gösteren LOreal Türkiye, bu yaklaşımının bir göstergesi olarak üst üste ikinci kez RoSPA Sağlık ve Güvenlik Ödülü'nün sahibi oldu.

"İSG ALANINDA SEKTÖRDE ÖNCÜ BİR ROL ÜSTLENİYORUZ"

Firma fabrikasındaki personellerinin her iş gününü güvenli geçirmelerini sağlamak adına gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda Altın Ödül almaya hak kazandı.

Söz konusu ödüle ilişkin açıklamalar yapan L'Oréal Türkiye Fabrika Direktörü Alessio Poguisch, İSG'nin kendileri açısından kilit önemde olduğunun altını çizerek ekip arkadaşlarının günün sonunda evlerine güven içinde gitmelerini sağlamak amacıyla gerekli olan bütün prosedürleri uyguladıklarını dile getirdi.

ROBOTLU TEZGAH BESLEMEYLE YÜZDE 25 VERİMLİLİK ARTIŞI SAĞLIYOR ROBOTLU TEZGAH BESLEMEYLE YÜZDE 25 VERİMLİLİK ARTIŞI SAĞLIYOR

Alessio Poguisch, üretim tesislerinin tıpkı diğer birçok konuda olduğu gibi İSG alanında da sektörde öncü bir rol üstlendiğini belirtti.

"BİR KEZ DAHA EN İYİYİ TEMSİL EDENLER ARASINDA YERİNİ ALDI"

RoSPA Başarı Direktörü Julia Small ise, markanın fabrikasının ödülü hak ettiğini ifade ederek sektöre örnek olduğu için L'Oréal Türkiye’yi tebrik etti. 

Julia Small, üretim tesisinde görev alan personelleri güven altında tutmak için bağlılık ve tutku gösterdiğini, böylece sağlık ve güvenlik yaklaşımında en iyiyi temsil eden, dünya genelinde aynı düşünceye sahip işletmeler arasındaki yerini yeniden aldığını söyledi.

50 ÜLKEDEN YAKLAŞIK 2 BİN KATILIMCI YARIŞIYOR

Dünya çapında organizasyonların katıldığı RoSPA Ödülleri, liderlik ve işgücü katılımı gibi uygulamaları da kapsayan sağlık ve güvenlik yönetim sistemlerindeki başarıları ödüllendiriyor.

Her sene 50 ülkeden 2 bine yakın katılımcı, mümkün olan en üst düzey ödülü kazanmak için yarışıyor. Ödülü alan kuruluşlar, sağlık ve güvenlik uygulamalarında dünya liderleri olarak kabul görüyor.