KAYNAK OTOMASYONUNDA DİKKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ PAYLAŞTI KAYNAK OTOMASYONUNDA DİKKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ PAYLAŞTI

Beyaz et markalarından Lezita'nın Ar-Ge merkezi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı Ar-Ge merkezi belgesi almaya hak kazandı.

"İYİ GIDAYA ULAŞIMIN GÜVENCESİYİZ"

En sağlıklı, kaliteli ve en yeni ürünleri tüketicilerle buluşturan, onların sağlıklı beslemesine katkı sağlamayı amaçlayan firma,  Ar-Ge’ye ve yenilikçiliğe olan tutkusuyla kesintisiz üretimi ve yatırımı sürdürüyor.

Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, gündelik hayatı kolaylaştıran, sağlıklı ve lezzetli besin alternatifleriyle sektörde farklılık oluşturduklarını vurgulayarak Ar-Ge merkezi belgesi alarak tescillenmenin kendilerine gurur verdiğini belirtti.

"HER ZAMAN GÜNCEL TEKNOLOJİYE YATIRIM YAPIYORUZ"

Markalarının ürün yelpazesini devamlı yeni ürünlerle büyüttüğünü kaydeden Ergül, "Ar-Ge ve inovasyona büyük önem veriyoruz. Kuruluşumuzdan itibaren her zaman en son teknolojiye yatırım yapıyor, 31 kişilik araştırma geliştirme ekibimizle müşterilerimize piliç eti, pratik ürünler, şarküteri ve döner gruplarında yenilikçi lezzetler geliştiriyoruz." dedi.

"PATENTLİ ÜRÜNLER GELİŞTİRMEYE ODAKLANACAĞIZ"

Merkezlerinin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmasının söz konusu alanda daha fazla ileriye gitmelerine ciddi katkılarda bulunacağını dile getiren Ergül, nitelikli ve motivasyonu yüksek Ar-Ge ekipleri ve gelişmiş teknolojik araçlarıyla patentli ürünler geliştirmeye daha fazla odaklanacaklarını vurguladı.

"İSTİHDAMI VE MARKAMIZI GÜÇLENDİRMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Lezita Genel Müdürü Ergül, çalışmalarının yetkili makamlar tarafından takdir ve tescil edilmesinin kendilerini motive ettiğini söyledi.

Ergül ayrıca, " İşimizi daha verimli ve etkin hale getirmek için çalışmaya, yenilikçi yaklaşımımızla pazarda 'ilk'lere imza atmaya, istihdam yaratmaya ve markamızın gücüne güç katmaya devam edeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.