i950 servo invertör, aynı mimari, aynı mühendislik ve aynı uygulama yazılımının kullanımı sürücü tabanlı ve denetleyici tabanlı otomasyon arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor.  FAST ile i950'nin FAST uygulamaları hemen kullanıma konulabildiğinden ve sadece parametrelendirme ile ilgili makina görevine uyarlanabildiğinden, müşteri için birçok şeyi kolaylaştırıyor. Bununla birlikte, gerektiğinde, belirli müşteri gereksinimlerine göre kolayca uyarlanabiliyor ve genişletilebiliyor. Ek olarak, i950 servo invertör i700 servo invertörün kontrolör tabanlı sistemindeki  performansını 22 ila 110 kW aralığında artırıyor.

SİSTEMİN AVANTAJLARI

•    Esnek bir şekilde ölçeklenebilen tek platform:  i950, modüler makina çözümleri için uyumlu bir Lenze otomasyon platformunun tamamlayıcı elemanı olup, en küçük makina modülünden sadece bir hareket eksenine sahip karmaşık çok eksenli sistemlere esnek bir şekilde ölçeklenebiliyor.

•    Hemen kullanılabilir FAST uygulamaları: i950, EASY Starter ile kolayca seçilebilen ve hemen kullanılabilen FAST "Inside" teknoloji uygulamaları ile birlikte kullanılabilir.

•    Endüstri 4,0 için hazır: PLCopen, IEC61131-3 ve CIA402 gibi açık standartlar nedeniyle, OEM'in ve gelecekte farklı uygulamalar için hali hazırda tamamlanmış mühendislik çalışmalarını tekrar tekrar kullanmasını mümkün kılıyor.

•    Kompakt tasarım: i950'nin tüm sürümleri çok kompakt bir tasarıma sahiptir ve 15 kW'a kadar 250 mm derinliğindeki kontrol kabinlerine entegre edilebilir.