WINMAN lineer sistemlerin temel mantığı bir tahrik elemanında mevcut olan dönme hareketini, lineer harekete çeviren elektrikli iş elemanlarıdır.

WINMAN lineer sistemler, çalışma şekillerine bağlı olarak aktüatör ve modül grubu olarak iki farklı grupta üretiliyor. Lineer ürünler, sistem içerisinde konumlama hassasiyeti, hız kontrolü ve kuvvet kontrolü gibi değişkenleri kullanıcının isteğine bağlı olarak kontrol edilmesini sağlıyor.

Gelişen teknoloji, rekabet ortamının artmasıyla artan verimlilik ihtiyacı ve güvenli bir üretim hattında daha istikrarlı çalışmalar için lineer sistemlere ihtiyaç duyuluyor.

Makina üzerine takılan ekipmanların hareket parametrelerinin takibi ve istenilen fiili işlemin stabile şekilde yapılması, seri üretimde kaliteyi ön plana çıkarıyor.  

Hid-Tek, gövde, motor ve ara bağlantıdan oluşan bu ürünleri, yapılacak işe göre farklı boyutlarda ve bağlantılarda taleplere göre çözümler üretebiliyor. Firma stoklarında mevcut olan WINMAN marka entegre tip motorlar ile kullanıcıya bağlantı ve kontrol konusunda kolaylıklar sağlıyor.

Ayrıca kullanıcı firmanın isteklerine göre istenilen motorlar sisteme akuple edilebiliyor.

Firma, üretilen standart ve özel çözümler ile hem makina parkurunda müşterilerinin rekabet avantajı sağlamasına hem de WINMAN ile kalite-fiyat dengesi oluşturulmasına ve hızlı teslimata imkan tanıyor.

Sektördeki kontrol edilebilir harekete duyulan ihtiyacı, oluşan talepler doğrultusunda Hid-Tek Ar-Ge Merkezi’nde güncel iyileştirmelerini yaparak, otomotiv, beyaz eşya, ahşap işleme, gıda, seramik gibi sektörlerde firmaların kullanımına sunuyor.