Çizgi Teknoloji, Ticaret Bakanlığı'nın koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen  2019 İnovaLİG'te "KOBİ ölçeğinde İnovasyon Sonuçları" kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

ÖDÜLÜ, VARANK VE GÜLLE'DEN ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bu yıl 8'incisi düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası" kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte ödüle layık görülen firmanın birincilik ödülünü, Kurucu Ortağı Mehmet Berk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TİM Başkanı İsmail Gülle'nin elinden aldı.

Firmadan konuya ilişkin yapılan sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİNİ DESTEKLEMEKTEN MUTLUYUZ"

"26 yıllık Ar-Ge ve üretim serüvenimize bu çok değerli ödülü eklemenin gururunu sizlerle paylaşıyoruz. Özverili çalışmalarıyla bu başarıda emeği geçen bütün ekibimize, destekleriyle bizi bu noktaya taşıyan tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Ülkemizin küresel rekabet gücünü arttıracak ve teknolojik bağımsızlığını temin edecek Milli Teknoloji Hamlesi'ni inovasyon çalışmalarımız ve yerli üretim, ileri teknoloji ürünlerimizle destekliyor olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Firmanın Kurucu Ortağı Berk ise, emeği geçenlere teşekkür ederek, inovasyon heyecanı ile çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Varank ve Gülle'nin yanı sıra Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin de ödül takdim ettiği törende, firmalar, "Büyük Firmalar" ve "KOBİ" olmak üzere iki farklı ölçekte, "İnovasyon Stratejisi", "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü", "İnovasyon Döngüsü", "İnovasyon Kaynakları" ve "İnovasyon Sonuçları" olarak beş ana kategoride değerlendirildi.