Türk mobilya sektörünün önde gelen üreticilerinden Çilek Mobilya, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından düzenlenen etkinlikte "En Fazla Tasarım Tescili Alan Firma" ödülünü aldı.

139 TESCİL İLE KATEGORİSİNDE BİRİNCİ OLDU

İMOS tarafından 2015 yılından beri gerçekleştirilen, bu yıl 28 Şubat-5 Mart 2022 tarihlerinde Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “I’m Design”, tasarım temalı söyleşiler ve ödül programı ile sona erdi.

"Tasarım Her Dili Konuşur" mottosuyla gerçekleşen sektörel tasarım etkinliğinde 42 genç tasarımcının workshoplarda yaptıkları tasarımlar sergilenirken, İnegöl’de en çok mobilya tasarım tescili yaptıran firmalara ödül verildi. Bu kapsamda Çilek Mobilya toplam 139 mobilya tasarımı tescili ile 2021 yılında "En Fazla Tasarım Tescili Alan Firma" kategorisinde birinciliği elde etti.

"KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Vasfiye Çilek, etkinliğin kapanış gününde uzman konuşmacıların yer aldığı söyleşi ve ödül törenine katılarak firma adına ödülü aldı.

Vasfiye Çilek, burada yaptığı konuşmasında “Bu ödülü almamıza katkı sağlayan tüm ekip arkadaşlarımıza ve bu başarılı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


 

MAXION WHEELS'İN FABRİKA YATIRIMINDA OTOMASYON RÜZGARI MAXION WHEELS'İN FABRİKA YATIRIMINDA OTOMASYON RÜZGARI