Rockwell Automation, çözüm ortağı ağı PartnerNetwork iş birliğiyle 29’uncusunu düzenlediği Automation Fair At Home fuarının ilk gününe 33 binden fazla kişi katıldı. 

Pandemi şartlarına uygun olarak canlı ve online gerçekleştirilen fuarda, firmanın endüstriyel otomasyon ve dijital dönüşüm alanındaki en yeni ürün, çözüm ve hizmetleri tanıtıldı.  

Katılımcılar, inovasyonları ilk elden deneyimleme imkanı bulurken, Rockwell Automation ve PartnerNetwork’ün yöneticileriyle görüşme fırsatı da buldu.

Perspectives keynote ve Rockwell Automation Experience sanal turları beş günlük etkinliğin en önemli bölümleri arasında yer aldı.

"ENDÜSTRİYEL OTOMASYONUN ÖNEMİNİ GÖSTERİYOR"

Rockwell Automation Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Tina Dear, etkinliğe ilişkin konuşmasında gerçekleştirdikleri fuara on binlerce mucit, tasarımcı ve yenilikçinin katılması, sektör fark etmeksizin tüm kullanıcılar için endüstriyel otomasyonun hayati önem taşıdığının bir göstergesi olduğunu belirtti. 

Tina Dear, fuarda 175 uygulamalı eğitim ve otomasyonda son yeniliklerin anlatıldığı 90’dan fazla standın yer aldığını söyledi.

TÜM KATILIMCILARA AÇILDI

Fuar, firmanın üst düzey liderleri, endüstri uzmanları ve partner şirketlerin keynote sunumlarıyla başladı. Geçmiş senelerde sadece basın mensuplarına açık olan Perspectives, bu yıl tüm kayıtlı katılımcılara açıldı.

Perspectives, Rockwell Automation Başkan ve CEO’su Blake Moret’in endüstriyel otomasyon dünyasında 2020'deki inovasyonları ve 2021 için vizyonlarını anlattığı “Imagine YOUR Next” temalı konuşmasıyla başladı.

Diğer Rockwell Automation uzmanları da tedarik zincirinden, yazılıma, kontrolden, akıllı aygıtlar ve LifecyleIQ hizmetlere uzanan farklı konularda konuşmalar yaptı.

Birçok Perspectives oturumunda aralarında Cisco, Stanley Black & Decker, Georgia-Pacific ve PTC’nin de bulunduğu uluslararası şirketlerin liderleri sunum gerçekleştirdi. Konuşmacılar arasında ünlü mucit Dean Kamen ve fütürist Jason Silva da yer aldı. 

SANAL TURLARLA ALANLARI GEZME İMKANI VERDİ

Katılımcılara, Rockwell Automation’ın Milwaukee’de konumlanan genel merkezinde yeni tasarlanan Dijital Mühendislik Holü, Dijital Thread Deneyimi, Ürün & Teknoloji Fuar alanlarına sanal tur imkanı sunan Rockwell Automation Experience kapsamında, makina tasarım, operasyon ve bakım adımlarından kontrol, bilişim ve yaşam döngüsü hizmetleri alanındaki inovasyonlara kadar yeni teknolojiler ve çözümleri görme ve deneyimleme olanağı tanındı. 

Her alan turunun ardından katılımcılar, ürün ve teknolojileri firmanın uzman isimleriyle değerlendirdi.