Mitsubishi Electric, GOT2000 Geniş Ekranlı Model serisine dahil ettiği iki yeni İnsan Makine Arayüzünü (GOT) pazara sundu. 

DAHA GENİŞ BOYUTLU EKRAN İHTİYACINI KARŞILIYOR

Kullanıcıların beğenisine sunulan yeni modellerin siyah çerçeve (GT2512-WXTBD) ve metalik gümüş (GT2512-WXTSD) renkleri ve dar kenarları bulunuyor. 

SEMAVİ YORGANCILAR, YORGLASS'IN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU ANLATTI SEMAVİ YORGANCILAR, YORGLASS'IN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU ANLATTI

Söz konusu modeller 12,1 inç geniş ekranlarıyla sektör temsilcilerinin sistem, proses, fabrika ve diğer otomasyon uygulamalarında daha çok bilgiyi eşzamanlı olarak görüntülemek adına daha geniş boyutlu ekrana olan gereksinime cevap veriyor.

UZAKTAN BAĞLANTI ÖZELLİĞİ İLE GERÇEK ZAMANLI VERİLERE ULAŞIM

Tasarımın yanı sıra teknolojide dünya çapında standartları ortaya koyan yeni geniş ekranlı insan makina arayüzleri (GOT), kullanıcı erişiminin sınırlanmış olduğu bazı durumlarda uzaktan bağlantı desteğine sahip olmalarıyla da dikkati çekiyor.

SoftGOT gibi uzaktan bağlantı özellikleri ile yerel GOT ekranına erişim olanağı ve uzaktan bakım sağlarken operatörler de GOT Mobile kullanarak gerçek zamanlı verilere ulaşım sağlayabiliyor.