HİDROS Hidrolik, günün 24 saati kaliteli ürün ve çözüm odaklı kapsamlı bir hizmet kaynağı olarak müşterileriyle buluşuyor. Hidrolik dişli pompaları, kontrol valfleri ve hidromotorlar başta olmak üzere direksiyon üniteleri, güç paketleri ve hidrolik aksesuarların pazarlamasını yapan HİDROS, müşteri memnuniyetini en yüksek kalite ve hizmet, en uygun fiyat prensibi ile sürdürüyor. 
Hidrolik bileşenlerin satış mühendisliği noktasında 14 yıldan fazla deneyime sahip olan marka, 1996 yılındaki kuruluşundan bu yana, ürünlerini dünya çapında 52'den fazla ülkeye ihraç etmiş. Pazarda böylece tanınmış bir marka haline gelen şirketin temel amacı tüm müşterilere cevap verebilmek. Deneyimli kadrosu ile üstün hizmet ve ürünler sunmaya kendini adayan marka, doğru ürünü doğru zamanda teslimat için hizmet verirken, üretilen tüm ekipmanların yüzde 100 testini de yapıyor.

HANGİ ÜRÜNLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR? 

Hidrolik dişli pompaları ve hidrolik motorlar başta olmak üzere yön kontrol vanaları, özel pompalar ve hidrolik valfler de sunan marka, hidrostatik direksiyon üniteleri ve selenoid ve modüler valfler,  güç paketleri ve hidrolik üniteler ile aşırı vites pompası gibi ürünleriyle dikkat çekiyor.