FLIR Systems, termal görüntüleme, görünür ışık görüntüleme, video analiz, ölçüm ve teşhis, gelişmiş tehdit algılama sistemlerini sektöre sunuyor. United VMS, Cameleon Fiziksel Güvenlik Bilgi Yönetimi (PISM) yazılımı ve akıllı analitikle birlikte FLIR, en olumsuz koşullarda 7/24 çevre koruma performansı ile müşterilerine avantaj sağlıyor. FLIR termal kameraları, davetsiz misafirlerin ısısını çok uzak mesafelerde tespit edebiliyor ve dahili analitik, PTZ izleme yetenekleri ile doğru kimlik tespiti yapabiliyor.

Ayrıca, destek teknolojisini entegre etmenin ve kontrol etmenin en güçlü yolu United VMS, FLIR termal ve görünür kameralarıdır.United VMS ayrıca analitik, PTZ izleme ve sabit kameralardan PT kameralara aktarma işlemlerini de destekliyor.  Kullanımı sezgisel olan sistem, ölçeklenebilir bir mimariye, siber güvenliğe ve üçüncü parti sistemlerle entegreye açık platform tasarımına sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Cameleon  gelişmiş Fiziksel Güvenlik Bilgi Yönetimi (PSIM) yazılımı ise güvenlik operatörlerine son derece özelleştirilebilir ve kullanıcı dostu bir ortam sunması ile avantaj sağlıyor.
Cameleon'un gücü, radar, dronlar, VMS, monitörler, anahtarlayıcılar, DVR'ler ve bir dizi başka cihaz ve teknolojinin dahil olduğu hemen her cihazı veya teknolojiyi sorunsuz bir şekilde kontrol etme kabiliyetinde yatıyor.