Hamle Teknoloji Grubu, Türkiye’de geliştirilen teknolojileri dünyaya duyurmak üzere yayın hayatına başlayan yeni girişimi "Voice of Turkey" (Türkiye'nin Sesi) platformunu duyurdu.

AR-GE PROJELERİNİN ÇIKTILARINI TANITACAK

“Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı” olma iddiasıyla yayına başlayan Voice of Turkey (VOT) sitesi, Türkiye’de geliştirilen teknolojileri Asya, Avrupa, Afrika ve Amerika pazarlarına duyurmayı, start-up ekosistemini ve teknopark firmalarının üretimlerini, Ar-Ge projelerinin çıktılarını tüm dünyaya tanıtmayı amaçlıyor.

Firmanın yeni girişimi VOT, savunma sanayinin yanı sıra Türk teknolojisinin endüstri ve yaşam alanlarında da dünya ölçeğinde liderliğe oynadığını İngilizce içerikli haberlerle okuyucularına aktaracak. 

“GENİŞ KAPSAMLI PROJEMİZİN İLK ADIMI”

Yeni girişimleri ile ilgili görüşlerini paylaşan Hamle Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Murat Nuhoğlu, Türk teknolojisinin sesini tüm dünyaya duyuracaklarını dile getirdi.

Nuhoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Halihazırda savunma sanayi firmalarının haberleri de var. Ancak zaman içerisinde endüstriye yönelik ve start-up ekosisteminden haberler olacak. Türkiye’deki sivil ve endüstriyel teknolojinin dünyaya duyurulmasını hedefliyoruz. Türk teknolojisinin dünyaya açılması amacıyla uygulamaya koyduğumuz geniş kapsamlı bir projenin ilk adımı olacak girişimimizin, insanlığa faydalı neticeler vermesini temenni ediyor; ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.”