Endüstriyel otomasyon sektöründe önde gelen ve dijital dönüşümde iddialı firmalardan biri olan Halıcı Group; Türkiye’nin en kalabalık altıncı şehri “Akdeniz’in İncisi” olarak adlandırılan Adana ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Merkez ofisi İstanbul’da bulunan firma; böylece Bursa Nilüfer, İzmir Çiğli ve Ankara Yenimahalle’den sonra dördüncü ofisini Adana’nın Seyhan ilçesinde faaliyete geçirmiş oldu.

Firma, yeni ofisiyle birlikte Adana’nın yanı sıra Osmaniye, Mersin, Hatay, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa olmak üzere civar illerdeki müşterilerine yerinde ve daha hızlı hizmet verebilmeyi amaçlıyor. Halıcı Group, bundan böyle söz konusu şehirlerde de güçlü stok, yetkin teknik destek ve mühendislik çözümleriyle müşterilerinin yanında yer almaya devam edecek.

OTOMASYON VE DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE ÇÖZÜM ORTAKLIĞI YAPIYOR

Türk endüstrisine 29 yıllık deneyimi ve bilgi birikimi ile otomasyon, telekomünikasyon, dijital dönüşüm alanlarında hizmet sunan Halıcı Group; endüstriyel ürün satışı ve mühendislik hizmetleri sağlıyor.

KAYNAK OTOMASYONUNDA DİKKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ PAYLAŞTI KAYNAK OTOMASYONUNDA DİKKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ PAYLAŞTI

SCADA, otomasyon, PLC, robotik sistemler, röleler, motorlar, panolar, elektrik sayaçları gibi ürün kategorilerinde müşterilerinin ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılıyor.

https://www.halici.com/

https://www.halici.shop