BOLTAŞ’IN OTOMASYON YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR BOLTAŞ’IN OTOMASYON YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR

Sayısız kayış çözümünün öncüsü olan Habasit, 75. yıla girerken daha da sürdürülebilir, akıllı ve güvenli ürünler ve hizmetler geliştirmeye kararlı bir şekilde ilerliyor.

1946 YILINDA KURULDU

Habasit, 1946 yılında İsviçre'nin Basel şehrinde, genç bir çift olan Fernand ve Alice Habegger tarafından, kayış montajını daha basit ve daha emniyetli hale getirmek misyonuyla kuruldu. Şirketin arkasındaki fikir, Fernand Habegger'in üretimdeki ilk elden tecrübesinden ve deri kemerden kaynaklanan bir iş kazasından ortaya çıktı. Fernand Habegger, o dönemde kullanıma giren yeni, sentetik malzemelerin kayışların performansını artırabileceğine ve operatörler için daha güvenli hale getirebileceğine inanıyordu.

KURULUŞTAN BERİ GİRİŞİMCİ VE MÜŞTERİ MERKEZLİ OLDU

Dolayısıyla Habasit girişimcilikten doğdu ve üretim katında müşterilerle yakın iş birliği içinde çalıştı. Habasit, müşterilerinin işleme ve taşıma hatlarının zorluklarını anladığı için mühendislikten performansa ve sahip olma maliyetine kadar, kayışlarını ihtiyaçlarına göre özelleştirebiliyor ve sektörlerindeki en son trendlere uyum sağlamalarına destek verebiliyor.

HEM KÜRESEL HEM DE YEREL

Müşterilerine iyi bir ortak/partner olmayı amaçlayan şirketler, onlara coğrafi açıdan yakın olmalıdır.

Habasit’in 75 yıldan sonra 70’ten fazla ülkede, tam donanımlı stoklar, gelişmiş kayış özelleştirmesi ve gerektiğinde her zaman ve her yerde hızlı yanıt verebilen özel yerel servis merkezleri ağından yararlanan müşterileri bulunuyor.

ENDÜSTRİLERİ 75 YILDIR HAREKET HALİNDE TUTUYOR 

Habasit, müşterileri ve distribütörleri ile genelde onlarca yıl süren uzun vadeli ilişkilerinden dolayı gurur duyuyor.

Benzer şekilde, birçoğu yıllarca firmada görev alan çalışanları da aynı bağlılığı gösteriyor. Şirket içinde kariyer gelişimi için sunulan fırsatlardan memnun olan çalışanlar, firmalarının uluslararası ağını, istikrarını, uzun vadeli değerlerini, vizyonunu ve hedeflerini takdirle karşılıyorlar. 

DAHA YEŞİL, DAHA AKILLI VE DAHA SAĞLIKLI OLMAK

“Daha yeşil, daha akıllı ve daha sağlıklı olmak”, Habasit’in geleceğe yönelik planlarının merkezinde yer alıyor.

Firma, işletmelerin sürdürülebilirliğe tamamen bağlı kalması durumunda endüstriyel büyümenin, insanlara veya gezegene yüksek bir maliyet getirmeden mümkün olacağına inanıyor. Şirket, hayata geçirdiği birçok çözümü halihazırda büyük çevresel faydalar sunarken, müşterilerinin sürdürülebilirlik hedeflerini karşılamaya daha da güçlü bir şekilde odaklanmayı planlıyor.

Habasit, akıllı teknolojilerin kullanımından üretkenliği artırmanın yeni yollarını bulmaya kadar, müşterileri ve ortakları ile geleceğe doğru birlikte hareket ederken daha yeşil, daha akıllı ve daha sağlıklı süreçler sağlamaya taahhüt etmektedir. 

https://www2.habasit.com/tr/habasit-turkey.htm