ROYAL EV ALETLERİNDE 2024 OTOMASYON YILI ROYAL EV ALETLERİNDE 2024 OTOMASYON YILI

Endüstriyel otomasyonda 30 yıllık birikim üzerine, mikroişlemci tabanlı birbiri ile haberleşebilen endüstriyel cihazlar tasarlamak ve üretmek amacıyla kurulmuş olan GMT, makina imalatçılarının toplam çözüme yönelik ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Tekstil, pres, kesim, dolum, paketleme, plastik, gıda makinaları dahil birçok sektörde yüksek verimli ürünler geliştiren GMT, SOLAR Pompa Motor Sürücüleri sektörün hizmetine sundu.

HER ZAMAN ÜRETİCİNİN YANINDA 

GMT, pazarı iyi bilen, teknik kapasitesi yüksek, işinin ehli bir ekiple sahada aktif olarak kullanılan ürünlerine destek veriyor. Gerek uzaktan bağlantı, gerekse saha çalışmasıyla her zaman üreticinin yanında olduğunu hissettiriyor. Çözüm odaklı olmak GMT için vazgeçilmez bir ilke. Ayrıca, onlarca üniversite ve meslek lisesine bağışladığı cihazlarla, yıllardır ülkemizin mesleki ve teknik eğitimine destek olan GMT, genç kuşaklara daha iyi bir gelecek sunma gayesini, bu ülke için önemli bir vazife olarak görüyor.

NASIL ÇALIŞIYOR? 

Solar Motor Sürücüleri, güneş panelleri aracılığıyla ulaşan DC gücü AC enerjiye çeviriyor. Bu sayede pompa motorlarını çalıştırıyor. Solar panellerden gelen DC enerji ile çalışmasının yanında yetersiz güneş ışığı veya yağmurlu havalarda direk AC ile de çalışabilmesi sayesinde sistemin sürekli aktif halde olmasını sağlıyor. Solar sürücülerin frekans çevrimiçi kontrol mekanizması bulunuyor. Solar enerjinin artması, motor hızının da arttırılmasını sağlıyor. Bu da motorların daha yüksek hızda çalışmasına yardımcı oluyor. Solar motor sürücüleri ticari şebekeden bağımsız olarak en akılcı yöntem haline geliyor.