Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), yarın Bahreyn'de açılacak, International Airshow'da T625 Genel Maksat tipi helikopterini görücüye çıkarıyor.

TUSAŞ, 14-16 Kasım tarihlerindeki Bahreyn International Airshow'da, test uçuşu eylülde gerçekleştirilen T625 Genel Maksat Helikopteri, ilk uçuşundan sadece iki ay sonra, dünyaya tanıtacak.

Saldırı helikopteri modernizasyonunda, ilişkilerin farklı bir boyut kazandığı Bahreyn'de, genel maksat helikopteri de dahil olmak üzere, çok çeşitli salanlarda iş birliği imkanlarının geliştirilebilecek, dost ülke konumunda.

Körfez ülkelerinin en prestijli fuarı Bahreyn International Airshow'a üçüncü kez katılan TUSAŞ, Körfez bölgesindeki markalaşmasını ve etkinliğini de somutlaştırmak için önemli bir adım atacak.

Körfez ülkelerindeki kullanıcılara tanıtılacak T625 helikopteri, VIP kabin öncelikli olmak üzere farklı konfigürasyonlarla görücüye çıkartılacak.

ÇOK MAKSATLI T625 GÖRÜCÜDE

Test uçuşundan sadece iki ay sonra, T625 Genel Maksat Helikopteri, olası tüm operasyon senaryoları göz önünde bulundurularak, ileri teknoloji aviyoniklerle ve kullanım kalitesi için dizayn edilmiş, yüzde 100 yerli imkan ve kabiliyetlerle üretiliyor.

Sınıfının en yüksek yük kapasitelerinden birine sahip, geniş kabin alanıyla T625, her tür görevin icrasına uygun olarak tasarlandı.