GMT Endüstriyel Elektronik Satış ve Pazarlama Müdürü Osman Engin Karayer, ürettikleri GLC-396 serisi CPU’larındaki WMI (Web Machine Interface) adı verilen özellik sayesinde kullanıcıların hiçbir port yönlendirme yapmaya ihtiyaç duymadan internet üzerinden dünyanın herhangi bir yerindeki GMTCNT PLC’ye uzaktan erişim imkânına sahip olduklarını söyledi. 

OSMAN BEY, ÜRETTİĞİNİZ PLC'LER HANGİ SEKTÖRLERDE KULLANILIYOR?

Tasarım ve üretimini yaptığımız PLC’ler her sektöre hitap ediyor. Ağırlıklı olarak Türkiye’deki makina imalat sektörü başta olmak üzere hem fabrika otomasyonu hem de Endüstri 4.0 kapsamında özellikle veri toplama konusunda da çözüm üretebilen ürünler imal ediyoruz. Tekstil, gıda, metal işleme, plastik, kimya, tarım ve hayvancılık gibi sektörlerde kullanılan paketleme makinaları, ambalaj makinaları, dolum makinaları, halı yıkama makinaları, iplik aktarma makinaları, buhar jeneratörleri, değirmen makinaları, fırın makinaları, et işleme makinaları, kuruyemiş makinaları, hamur işleme makinaları, süt makinaları, boru bükme makinaları, takım tezgahları, ekstruder makinaları, PVC işleme makinaları, CNC tezgahları, enjeksiyon makinaları, matbaa makinaları, karton form makinaları, pres makinaları, boya makinaları, mermer makinaları, ağaç işleme makinaları, vakum makinaları, arıtma sistemleri gibi birçok sektörde kullanılan çok sayıdaki makinanın üretiminde ürünlerimiz profesyonel çözümler sunuyoruz. GLC-396 serisi CPU’ larımızdaki WMI (Web Machine Interface) adını verdiğimiz özelliğimiz sayesinde hiçbir port yönlendirme yapmaya ihtiyaç duymadan internet üzerinden dünyanın herhangi bir yerindeki GMTCNT PLC’ye uzaktan erişim imkânı var. Bu özellik sayesinde GLC-396 serisini kullanan makina imalatçıları, satış sonrası hizmet kapsamında üretimini yaptıkları makinalarına ihtiyaç duyulduğu takdirde hiçbir ilave ücret ödemeden ve kolaylıkla ulaşabilirler. Ayrıca, GMTCNT artık fabrika içi otomasyon uygulamalarında da talep gören bir marka haline gelmiştir. 

GLC-396 ve GLC-496 serisi PLC’ lerimiz sunmuş olduğu MODBUS TCP Master / Slave özelliği sayesinde özellikle veri toplama işlerinde çok ekonomik çözümler sunuyoruz. GLC-496 serisi CPU’larımızın sahip olduğu WMIScada ve GMTPort adını verdiğimiz yeni özellikleri ile kendi sınıfındaki rakiplerinden sıyrılarak bir adım öne geçiyor.

BU ÜRÜNLERE İÇİN SEÇİM KRİTERLERİ NELERDİR? 

Ülkemiz ne yazık ki teknoloji geliştiren değil, teknolojiyi takip eden bir konumda yer alsa da   biz GMT olarak teknolojiyi geliştiren ve üreten konumda yer alıyoruz. Ar-Ge ve mühendislik firması olarak geliştirdiğimiz ürünler, global markalarla rekabet edebiliyor. PLC'lerimiz sadece özellikleri ile değil, sağladığımız satış sonrası teknik destekler nedeniyle de tercih ediliyor. Bu noktadan hareketle, özellikle satış sonrası hizmetlerimizle bir fark yaratmaya gayret ediyoruz. Her biri alanında uzman tekniker ve mühendislerden oluşan güçlü teknik kadromuzla satışını yaptığımız ürünlere hızlı ve beklentileri karşılayacak düzeyde teknik destek veriyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı da söyleyebilirim.