Operatör panelleri endüstriyel uygulamalarda kullanılmak için geliştirilmişlerdir. Ürünlerde gerçek zaman saati (RTC) standart olarak mevcuttur. Kullanıcı dostu yazılımı geniş bir PLC kütüphanesine sahiptir. TSG serilerinde PDF Viewer fonksiyonu ile PDF dosyaları görüntülenebilmektedir. USB Host özelliği ile veri kaydı yapılabilir ve program yüklenebilir. Klavye, mouse ve web kamera bağlanabilmektedir. VNC yazılımı ile ethernet portlu modellere internet, yerel ağ gibi sistemlerle Android ve IOS platformlarına erişilebiliyor. Bu sayede gözlem ve kontrol sağlanabiliyor. 

IP65 Koruma Özelliği: TSG ve GOP43 serilerinde ön panel IP65 korumaya sahiptir. GOP70 serilerinde ön ve arka panellerde IP65 koruma özelliği bulunuyor. 

Haberleşme: GMTCNT HMI’lar USB Host, ethernet portu ve RS232/RS485 haberleşme portları bulunuyor. GMTCNT protokolü ile HMI’lar arası haberleşme, sağlanabiliyor. Ayrıca VNC protokolüyle de tablet, akıllı telefon ve PC üzerinden HMI’a uzaktan ulaşarak kontrol edilebiliyor ve izlenebiliyor.