Geçtiğimiz aylarda ailesi ile birlikte Türkiye’ye gelen Pilz GmbH & Co. KG Yönetim Kurulu Başkanı Susanne Kunschert, Pilz Türkiye’nin İstanbul’daki merkez ofisini ziyaret etti. Kunschert, Türkiye’de geliştirilen MOP App ve Pilz Industry PI odaklı pres otomasyonu uygulamalarının global ürün yol haritasına dahil edileceğini bildirdi.

Şirket turunun ardından bütün departmanlar ile ayrı ayrı gerçekleştirdiği toplantılar ile Türkiye’deki ekibi daha yakından tanıma imkanı bulan Kunschert, ekibin yazılım alanında yaptığı Ar-Ge çalışmalarını ve danışmanlığın yanı sıra mühendislik projeleri ile ilgili sunumlarını izledi.

Bilhassa Almanya’dan bağımsız olarak Türkiye’de geliştirilen yapay zeka tabanlı Endüstri 4.0 uygulaması MOP App (Çevirimiçi Üretken Bakım Uygulaması) ve Pilz Industry PI ürünü ile gerçekleştirilen komple pres otomasyonu projelerinden etkilendiğini kaydeden Kunschert, söz konusu uygulamaların global ürün yol haritasına dahil edileceğini söyledi.

Pilz ruhunu yansıtan motive edici konuşmasının ardından düzenlenen kokteyl ve yemeğe ailesiyle birlikte katılan Kunschert, İstanbul programında Pilz Türkiye Genel Müdürü Yavuz Çopur ile birlikte partnerleri ziyaret etti ve firmanın gelecek projeleriyle ilgili bilgiler verdi.