Farklı ihtiyaçlara sahip üretim hatlarında uygun etiketleme makinasının seçilmesinden sonra sistem otomatize hale getirilerek etiketlemede kalite standardı yakalanabiliyor.

Ürünün tüketiciyle ilk teması sayılan ve en önemli iletişim araçlarından biri olan gıda etiketleri, her çeşit gıda tüketim maddesinde kullanılan, ürünlerin doğru ve sağlıklı bir şekilde saklanmasını sağlayan etiketlerdir. Ürüne göre neme, sıcağa ve soğuğa karşı duyarlı olarak üretilebilirler. Firmaların bu alanda beklediği çözümler genellikle değişen taleplere göre ürün tanımlama, uluslararası mevzuata uygunluk, yüksek izlenebilirlik ve gıda güvenliğini sağlama olarak görünüyor. 

Uluslararası standartların ön plana çıktığı gıda sektöründe etiketleme sistemlerinde karşılaşılan başlıca sorunlar; yüksek hızlı üretim hatları ve bu hatların kesintisiz üretime devam etmesi, yüksek kalitede baskı ihtiyacı ve soğuk ve nem gibi zorlayıcı çevre koşullarıdır. 

Çeşitliliğin çok fazla olduğu sektörde etiketleme seçenekleri de bu sebeple ürüne göre farklılık gösteriyor. Bu nedenle etiketleme sistem kurulumlarında firma ihtiyaçlarına uygun doğru etiketleme makinası belirlendikten sonra sistem otomatize hale getiriliyor. 

NOVEXX SOLUTIONS, 50 yılı aşkın tecrübesi ve gıda sektöründe gerçekleştirdiği başarılı projelerle firmalara etiketleme konusunda çözüm ortağı oluyor.

Her projenin farklı etiketleme ve paketleme ihtiyaçları olduğunun farkında olarak esnek ve konfigüre edilebilir ürünleriyle, müşterilerine özelleştirilmiş çözümler sunan NOVEXX SOLUTIONS hem Türkiye’de hem de tüm dünyadaki yaygın ağı ve tecrübeleri ile projelendirme aşamasındaki desteğini kesintisiz bir şekilde veriyor.

http://www.novexx.com.tr/