Ürünün tüketiciyle ilk teması sayılan ve en önemli iletişim araçlarından biri olan gıda etiketleri, etiketleme sistemleri içerisinde ilk sıralarda yer alıyor.
ürün tanımlama, uluslararası mevzuata uygunluk, yüksek izlenebilirlik ve gıda güvenliğini sağlama bu alandaki en büyük beklentiler.
Yüksek hızlı üretim hatları ve bu hatların kesintisiz üretime devam etmesi, yüksek kalitede baskı ihtiyacı ve zorlayıcı çevre koşulları olan nem ve soğuk gibi etkenlerde çalışırken kalite standardı yakalanması önemli.

ROBOTİK ETİKETLEMEYLE KALİTE STANDARDI

Her projenin özel etiketleme ve paketleme ihtiyaçları var. Esnek ve konfigüre edilebilir ürünler kullanıcılara özelleştirilmiş çözümler sunulabilmesini sağlıyor.

NOVEXX SOLUTIONS, 50 yılı aşkın tecrübesi ve gıda sektöründe gerçekleştirdiği başarılı projelerle firmalara etiketleme konusunda çözüm ortağı oluyor. Üretim hatlarına uygun etiketleme makinasının seçilmesinden sonra sistem otomatize hale getirilerek etiketlemede kalite standardı yakalanıyor.

Esnek ve üretim hatlarına göre özelleştirilebilen ürünleriyle müşterilerine çözümler sunan NOVEXX SOLUTIONS, hem Türkiye’de hem de tüm dünyadaki yaygın ağı ve tecrübeleri ile projelendirme aşamasındaki desteğini satış sonrasında da kesintisiz bir şekilde veriyor.

http://www.novexx.com.tr/